Olet täällä

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy sivustolle, jotta voit käyttää kirjanmerkkejä

Maksuttomat materiaalit

Maksuttomia materiaaleja voi tilata alla olevan tilauslomakkeen kautta. Materiaalit toimitetaan postitse (postikuluja ei laskuteta).

Päihdelinkin esite
 
Esite sisältää tietoa Päihdelinkin palveluista. Jos haluat tilata esitteestä kieliversion, ilmoitathan sen tilauslomakkeen lisätietokentässä.

Esite neuvontapalvelusta

Esite Päihdelinkin neuvontapalvelusta.

Esite äitiryhmästä

Äitiryhmä on kaksi kertaa vuodessa järjestettävä keskusteluryhmä (3 kk) päihteitä ongelmallisesti käyttäville äideille. Ryhmien ohjaamisesta vastaa Ensi- ja turvakotien liiton ammattilaiset. Lisätietoa ryhmästä.

Äitiryhmän juliste

 

Lääkkeet ja alkoholi -esite

Tietoa yleisempien lääkkeiden ja alkoholin yhteisvaikutuksista.

Selvästi hyvä ikä -esite

Esite ikääntyville Selvästi hyvä ikä -oppaasta.

Infokortti alkoholi

 

Infokortti kannabis

 

Infokortti ekstaasi

 

Infokortti tupakka

 

Infokortti nuuska

 

Infokortti energiajuomat

 

Infokortti digipelaaminen

 

Infokortti rahapelaaminen

 

Painettu Audit-testi terveyden- ja sosiaalihuollon asiakastilanteisiin. Audit on Maailman terveysjärjestö WHO:n kehittämä alkoholin riskikäyttöä seulova kyselytesti. Taitelehtinen sisältää Audit-kysymykset ja palautteen.

Kaksipuoleinen laminoitu A4-kortti, jota terveydenhuollon työntekijät voivat käyttää alkoholin puheeksiotossa Audit-testin jälkeen.

Saatavilla myös pdf-muodossa Päihdelinkin Työn tueksi -osiossa, jossa on myös ohjeet kortin käyttöön (också på svenska).

Kaksipuoleinen laminoitu A4-kortti, jota sosiaalialan työntekijät voivat käyttää alkoholin puheeksiotossa Audit-testin jälkeen.

Saatavilla myös pdf-muodossa Päihdelinkin Työn tueksi -osiossa, jossa on myös ohjeet kortin käyttöön (också på svenska).

Kaksipuoleinen laminoitu A4-kortti, jota ikäihmisten parissa työskentelevät voivat käyttää alkoholinkäytön puheeksiotossa. A-klinikkasäätiö 2013.

Saatavilla myös pdf-muodossa Päihdelinkin Työn tueksi -osiossa.

Tilaustiedot