Olet täällä

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy sivustolle, jotta voit käyttää kirjanmerkkejä

Joko käytät OmaPäihdelinkkiä?

OmaPäihdelinkki tarjoaa Päihdelinkin rekisteröityneille käyttäjille kaikille avointa sisältöä laajemmin välineitä päihteidenkäytön tai riippuvuuksien hallintaan:

  • Kirjanmerkit. OmaPäihdelinkissä voit tallentaa Päihdelinkistä itseäsi kiinnostavaa sisältöä (esim. tietoartikkeleita), jolloin niihin on helppo palata myöhemmin uudestaan.
  • Päiväkirja. OmaPäihdelinkin päiväkirjaan voit kirjata ylös ajatuksiasi.
  • Kalenteri. OmaPäihdelinkin kalenterin avulla voi pitää kirjaa esimerkiksi alkoholinkäytöstä, pelaamisesta, tupakoinnista, seksistä, euroista, tai mistä vain haluat. Kalenteri auttaa mm. seuraamaan käytön kokonaismääriä sekä löytämään tilanteet ja hetket, jotka vaikuttavat toimintaan.
  • Tehtäväkirjat (tulossa). OmaPäihdelinkkiin on tulossa tehtäväkirjoja. Ne löytyvät myös Päihdelinkin julkiselta (kaikille avoimelta) puolelta. Jos niitä haluaa täyttää verkossa, tulee sivustolle kirjautua sisään.
  • Omat testit. Päihdelinkin testien tuloksia on mahdollista tallentaa, kun on kirjautuneena sivustolle. Tallennetut tulokset ovat nähtävissä Omat testit -sivulla. Tällä hetkellä tallennettavissa on Alkoholin käytön riskit (Audit) -testin, Kannabiksen käytön riskit -testin ja mielialakyselyn (RBDI) tulokset. Tallennettavia testejä lisätään koko ajan.
  • Viestit. OmaPäihdelinkissä on viestit-osio, jossa voi laittaa viestin suoraan Päihdelinkin ylläpidolle. Muiden käyttäjien kesken viestejä ei voi lähettää.

Kaikkia OmaPäihdelinkin sisältöjä voit käyttää myös kännykällä.

Rekisteröidy Päihdelinkkiin täällä.