Olet täällä

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy sivustolle, jotta voit käyttää kirjanmerkkejä

Haemme osa-aikaista viestintäsuunnittelijaa!

A-klinikkasäätiön Lapsuus ja perheet -yksikköön haetaan osa-aikaista VIESTINTÄSUUNNITTELIJAA

Haemme osa-aikaista viestintäsuunnittelijaa Päihdelinkkiin sekä Päihdelinkin ja Nuortenlinkin neuvontapalvelut 2020 -hankkeeseen kolmeksi kuukaudeksi. Hankkeen tarkoituksena on kasvattaa verkkoneuvontapalvelujen volyymia sekä tavoittaa kohderyhmiä markkinoinnin keinoin. Viestintäsuunnittelijan työaika on 80%: Päihdelinkki 30%, Päihdelinkin ja Nuortenlinkin neuvontapalvelut 2020 -hanke 50%.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja monipuolisia tehtäviä osana kokenutta ja innostunutta tiimiä. Viestintäsuunnittelijana tehtävänäsi on lisätä Päihdelinkin ja Nuortenlinkin neuvontapalvelujen tunnettuutta, mm. markkinoinnin suunnittelu ja käynnistys ovat keskeisiä osia työssäsi. Työhön sisältyy myös Päihdelinkin ylläpitoon, kehittämiseen ja viestintään liittyviä tehtäviä.

Viestintäsuunnittelijan tehtävä edellyttää erinomaisia verkkoviestintävalmiuksia, tietoteknisiä taitoja ja viestintä- ja markkinointiosaamista. Haemme innostunutta ja innovatiivista some- ja mediaosaajaa. Eduksi luemme päihde- ja riippuvuusalan tuntemuksen. Odotamme hakijalta soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai loppuvaiheessa olevia opintoja, esimerkiksi medianomi. Työssä menestyminen edellyttää oma-aloitteisuutta, itsenäistä työotetta, vastuuntuntoa, tarkkuutta sekä kykyä tiimityöskentelyyn. 

Päihdelinkki (www.paihdelinkki.fi) on suosittu verkkosivusto päihteistä ja riippuvuuksista. Se on tarkoitettu päihteiden käyttäjille ja heidän läheisilleen, sekä kaikille päihdetiedosta kiinnostuneille. Palvelu on hyödyllinen myös ammattilaisille ja opiskelijoille. Päihdelinkki tavoittaa yli 360 000 eri kävijää kuukausittain. Päihdelinkin neuvontapalvelussa (www.paihdelinkki.fi/neuvonta) päihdetyön ammattilaiset vastaavat päihteiden käyttöön ja riippuvuuksiin liittyviin kysymyksiin. Tarkoituksena on tarjota tietoa ja tukea päihteiden käytön tai päihdehaittojen vähentämisessä.

Nuortenlinkki (www.nuortenlinkki.fi) on A-klinikkasäätiön ylläpitämä nuorille suunnattu verkkopalvelu. Palvelu on tarkoitettu 12-20-vuotiaille nuorille. Nuortenlinkissä jaetaan tietoa päihteistä, riippuvuuksista ja mielenterveyteen ja elämänhallintaan liittyvistä asioista. Nuorilla on myös mahdollisuus purkaa ajatuksiaan ja olla vuorovaikutuksessa muiden nuorten ja Nuortenlinkin aikuisten kanssa. Nuortenlinkin neuvontapalvelussa (www.nuortenlinnki.fi/nettineuvonta) nuori voi kysyä mieltään askarruttavista asioista luotettavalta aikuiselta.

Työpiste sijaitsee A-klinikkasäätiön tiloissa osoitteessa Ratamestarinkatu 7 A, 00520 Helsinki. Koronaviruksesta johtuvan poikkeustilanteen vuoksi työskentelemme kuitenkin pääosin etätyössä. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman nopeasti, kuitenkin viimeistään 1.7.2020 ja kestää kolme kuukautta. Työhaastattelut järjestetään keskiviikkona 17.6.2020. Noudatamme yksityisen sosiaalialan työehtosopimusta, palkkaluokka G24E.

Jos olet hakemamme henkilö, lähetä hakemuksesi ja CV:si 10.6.2020 mennessä paihdelinkki@a-klinikka.fi.

Lisätietoja:

Pinja Rislakki, kehittämiskoordinaattori, Päihdelinkki, p. 050-5628971
pinja.rislakki@a-klinikka.fi

Tiia Ruokosalo, kehittämiskoordinaattori, Päihdelinkki, p. 045-6579018
tiia.ruokosalo@a-klinikka.fi

Minna Ilva, projektipäällikkö, p. 044-3534 932
minna.ilva@a-klinikka.fi