Olet täällä

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy sivustolle, jotta voit käyttää kirjanmerkkejä

Auta ystävää palvelujen pariin - tarinallinen kysely

Hei lukija, auta meitä kehittämään läheisille suunnattuja palveluitamme!

Lue lyhyt, kuvitteellinen tarina ja kuvittele itsesi ystävän tai jonkun muun läheisen rooliin. Miten neuvoisit ystävää? Minkä tyyppisistä apu- ja tukipalveluista verkossa hän voisi tarinan tilanteessa hyötyä?

Kyselyssä on kolme avointa kysymystä. Voit vastata niin pitkästi tai lyhyesti kuin haluat. Voit myös ehdottaa konkreettisia, jo olemassa olevia palveluja tai miettiä jotain sellaista, mitä ei ole vielä olemassa, mutta mistä voisi mielestäsi olla apua. Kaikki ajatukset ovat yhtä hyviä eikä oikeita ja vääriä vastauksia ole.

Kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan kolme "Humallun vain sinusta" -t-paitaa. Arvontaan voit osallistua jättämällä yhteystietosi (sähköpostiosoitteen) kyselyn lopussa. 

Elokuussa Päihdelinkissä tehdään 3-5 kpl haastatteluja läheispalvelujen kehittämisestä. Jos haluat osallistua puhelinhaastatteluun, rastita "Haluan osallistua haastatteluun" yhteystietojen yhteydessä. Valitsemme haastateltavat elokuussa ja olemme yhteydessä sähköpostitse. Myös haastateltavat saavat halutessaan kiitokseksi t-paidan. 

Vastauksia ei yhdistetä yhteystietoon. Yhteystiedot hävitetään, kun haastattelut on tehty ja paidat on arvottu. Yhteystietoja ei käytetä muihin tarkoituksiin.

Kiitos osallistumisestasi ja onnea arvontaan!

Päivitys 10.8. Kysely suljettu.