Olet täällä

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy sivustolle, jotta voit käyttää kirjanmerkkejä

TEE TUPLASTI HYVÄÄ - Lahjoita soppaa ja sympatiaa katutyöhön!

Päihdelinkin tiimi on mukana A-klinikkasäätiön varainkeruukampanjassa. Kampanja on nopea, se päättyy jo 17.12. Kampanjan huipentuma on 48 tuntia kestävä sprintti 15.-17.12., mutta jo sitä ennen voi tehdä vuoden hyvän työn. Lahjoita haluamasi summa ja kerro siitä kampanjalinkillä myös muille somessa - myös jakamalla linkkiä autat!

TEE LAHJOITUKSESI TÄÄLLÄ.

Lämmin kiitos tuestasi heart

 

Mihin varoja kerätään? 
Varoja kerätään haittoja vähentävään päihdetyöhön. Teemme töitä haavoittuvassa asemassa olevien ihmisten elämäntilanteiden parantamiseksi – tuemme heitä askeleissa kohti parempaa arkea. 
 
Kampanjassa mukana oleminen tukee meidän työtämme ja antaa mukanaolijalle mahdollisuuden tehdä hyvää. Rakennatte kanssamme turvaverkkoja päihde- ja mielenterveysongelmista kärsiville ihmisille. 

Miksi juuri nyt? 
Juuri nyt monella meistä on edessä se aika vuodesta, kun lupaamme aloittaa uuden elämän. Kuntoilla enemmän, syödä terveellisemmin, nukkua hyvin, antaa enemmän aikaa läheisille. Meille uusi vuosi on uusi mahdollisuus ja tipaton tammikuu ylellisyys.  

Mutta kaikilla ei sitä mahdollisuutta ole. Ilman apuamme elämä jatkuu vuodenvaihteen jälkeenkin ilman kotia. Päivät, viikot ja kuukaudet raahautuvat samanlaisina. Teidän yrityksenne voi vaikuttaa omalta osaltaan siihen, että tämä tulevaisuudenkuva muuttuu. 

Elämä on hauras. Kuka tahansa meistä voi koska tahansa tarvita apua. Kenen tahansa elämä voi mennä rikki, vaihtaa suuntaa ja luisua kaltevaa pintaa, niin monesta syystä. Tuota suuntaa ei ole voimia yksin, ilman muiden apua ja tukea, kääntää.  

Usein sen ensimmäisen askeleen ottaminen on haastavinta. Mutta kun se on otettu, seuraava on jo lähempänä. 

Me autamme siinä. Auta sinä meitä. 

Jos haluat auttaa meitä auttamaan, voit myös itse jakaa yllä olevaa linkkiä tai tehdä oman keräyslinkin sivustolla "tee oma linkki".

 

A-klinikkasäätiö pähkinänkuoressa 

  • Vuonna 1955 perustettu voittoa tavoittelematon yleishyödyllinen päihdealan järjestö.  

  • Ehkäisemme ja vähennämme päihde- ja mielenterveyshaittoja.  

  • Rakennamme palveluillamme turvaverkkoja haavoittuvimmissa asemassa oleville ihmisille.  

  • Pyrimme parantamaan päihdeongelmaisten ja heidän läheistensä asemaa.  

  • Tuotamme luotettavaa tietoa päihdetyön ammattilaisten ja sote-ammattilaisten käyttöön.  

  • Teemme valtakunnallista vaikuttamis- ja asiantuntijatyötä, jotta päihde- ja mielenterveysongelmiin liittyvä eriarvoisuus vähenee.  

  • Toimintaamme ohjaavat arvot ovat ihmisarvon kunnioittaminen, luottamuksellisuus, suvaitsevaisuus ja vastuullisuus. 

 

Koditon ihminen istuu maassa