Olet täällä

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy sivustolle, jotta voit käyttää kirjanmerkkejä

0-toleranssi

Julkaistu 5.3.2021

Moikka! Olen juonut jo useamman vuoden liikaa alkoholia/juomiskerta. Kontrolli on hävinnyt viime aikoina ja yksi ystävyyssuhde on rikkoutunut juomiseni takia. Toinenkin meinasi tässä mennä. Siihen luultavasti pystyn vielä vaikuttamaan. Olen saanut tukea päihde- ja mielenterveyspolilta.

Tosin aiemmin ajattelin alkoholin vähentämistä. Nyt olen huomannut että se ei onnistu vaan minun tulee pyrkiä tyystin päihteettömyyteen elämässäni. Päätin tänään liittyä jäseneksi tänne päihdelinkkiin ja tilasin myös maksuttoman 30 pvän maksuttoman ohjelman.

Lapseni ja pari ystävääni tukevat ja tsemppaavat minua. Olen siitä erittäin onnellinen. Varmasti soitan vielä polille, kun siellä on erittäin hyvä sosiaalityöntekijä, jonka kanssa olen paljon käynyt läpi tätä RHRalko-ongelmaani. Tässä tätä tarinaani lyhykäisesti.

Nimimerkki: 
RHR
+1
0
-1

Kommentit

itselläni alkoholin käyttö

Käyttäjän jake666 kuva

itselläni alkoholin käyttö meinasi viedä hengen. Tilalle tuli amfetamiini ja kannabis. Amfetamiini poistaa viinan himon totaalisesti. En menisi kellekkään tarjoamaan tai muutenkaan tyrkyttämään. Kerron vaan oma kokemukseni asiasta...

+1
+70
-1

Myös psykedeelihuumeet ovat

Käyttäjän jake666 kuva

Myös psykedeelihuumeet ovat toimineet terapeuttisena asiana kun työstän alkoholiin ja suhdettani alkoholiin. Samoin psilosybiini sienet. Helpottaneet alkoholismia.

 

+1
-5
-1

ehkä rakkaalla äidilläni oli

Käyttäjän jake666 kuva

ehkä rakkaalla äidilläni oli joku etiäinen minun tulevista päihdeongelmista ja hän yritti minusta viinan eli meidän ainoan sallitun päihteen käyttäjää. Tarkoituksenaan opastaa minua tässä elämäni polulla. En ole koskaan saanut kehdannut tai halunnut kysyä häneltä että mitä hän oikein ajatteli kun kävi mulle viikoloppu viinat Alkosta hakemassa ollessani 13-vuotias. No alkoholin juominen kolahti mulle heti. Että mä tykkään olla humalassa ja sekaisin mitä enemmän sen parempi. Ukkini oli alkoholisti. No ammattikoulussa tuli sitten kuvioihin kannabis. Sinä aikana alkoholin käyttö jäi taka-alalle kun kannabis tuntui sopivammalta ja vähemmän rasittavalta kuin juominen. Sillon mä tajusin että mua on koulussa kusetettu ainakin huumevalistus tunnilla pahemman kerran. Huumevalistus oli mitä oli 90-luvun pulivälin paikkeilla. Saatan olla hieman sellainen ihminen et en tahdo uskoa jos minulle esim. Sanotaan että elä teen niin tai näin. Minä en usko vaan teen ja kokeilen... Mua oikeen vituttaa semmoset ihmiset jotka osaavat ottaa neuvosta vaarin ja tottelevat ja jättävät tekemättä asioita joista varoitettu ja sanottu että niin ei kannata tehdä... Toivottavasti huume valistus on kehittynyt järkevämpään suuntaan. Toisaalta kyllähän mullekkin on sanottu, mutta turha puhua korville jotka eivät kuuntele. Toisaalta päihteet yleensäkkin on sellainen puheenaihe että se mielipide siitä päihteestä onkin todella karrikoitu. Oli se sitten puolesta tai vastaan.

+1
+68
-1

Lisää uusi kommentti