Olet täällä

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy sivustolle, jotta voit käyttää kirjanmerkkejä

Pieni helvetti

Julkaistu 8.3.2017

Isäni oli alkoholisti. Kuoli hukkuen päissään kun olin 18. Vihasin häntä silloin ja vihaan edelleen, kaikki klassiset oireet. Riidat äidin kanssa, riehumiset, salajuominen, viinan laittaminen kaiken edelle.

Ongelma on se että olen itsekin matkalla samaan, on puoliso ja on lapsia pari. Ja on alkoholismi. On hetkiä milloin tiedostan tämän ja yritän eroon viinasta koska se on tosiaankin pieni helvetti kaikille meille.

Vaikeaa ei ole alkoholismin myöntäminen. Se on jopa jotenkin helppoa. Eroon pääseminen vain on niin vitun vaikeaa, ja tämän häpeän tunteminen, surulliset puolison silmät ja lasten viattomat kohtalot.

Pientä helvettiä, sitä tämä on.

Nimimerkki: 
Väsynyt
+1
+491

Kommentit

On mahdollisuus vapautua

Käyttäjän Anna kuva

Hei! Tunnen monta ihmistä, joilla on ollut sama tilanne ja pahempikin. Olen nähnyt erilaisi menetelmiä, joilla yritetään auttaa. Mutta on vain yksi tie vapautumiseen, joka ei koskaan petä: usko Jeesukseen, joka on jo antanut kaikki anteeksi, joka juuri nyt ojentaa kätensä ja haluaa auttaa ja vapauttaa. Ei tarvitse itse kärsiä ja yrittää. Pitää vain pyytää Häneltä "Jeesus, auta minua, en pysty siihen itse, ota mut ja vapauta. Olen Sinun." koko sydämestä, se on tärkeä. Hän kuule meidän sanat, mutta myös sydämen, joka puhuu paremmin kuin sanat. Siunausta sinulle ja perheellesi Jeesuksen Kristuksen nimessä. Olkoon niin, ettei helvetti enää kuulu sinulle.

+1
+519

Mahdollisuus vapautua

Käyttäjän Reiska kuva

Joo, niinpä. Vuosikymmeniä siten kunnanlääkäri sanoi minulle: "Vain 2% alkoholisteista selviää omin avuin. Olen lukenut alkoholiriippuvaisten parissa työskentelevän henkilön mielipiteen: "Vain 1% alkoholiriippuvaisista selviää ilman apua" Kummin on. Olen juonut kymmeniä vuosia. Olen ollut sitä mieltä että lopetan silloin kun haluan. Ei se niin ole. Viina on kovin vahva ja sitkeä kaveri. Ei siitä pääsekään eroon silloin kun päättää. Vuoden 2017-2018 vaihteessa päätin että kiitti riitti. Nyt olen taistellut yli 4 kuukautta ja vieläkin olen häviöllä.5-10 ravintoannoksen verran päivässä tuntuu vain hyvälle. Hiukan kihahtaa. Toki tiedän että se on aivan liikaa. Tänään taas teen päätöksen: Lopetan heti ja nyt.Aion onnistua.................

+1
+365

Hei! Kehotan sydämeni

Käyttäjän Alkoholistin lapsi kuva

Hei! Kehotan sydämeni pohjasta hankkiutumaan Minnesota malliseen hoitoon. Onnistumisprosentti esim Naantalin Rehapissa on yli 90% Koko hoidon läpikäyneillä. Kaikkea hyvää sulle. 

+1
+303

Lisää uusi kommentti