Olet täällä

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy sivustolle, jotta voit käyttää kirjanmerkkejä

Alkuhienous ja lopullinen rappiollisuus/selviytyminen

Julkaistu 26.11.2018

Moi! Ajattelin aloittaa siitä päivästä kun ensimmäisen kerran kokeilin jotain päihdettä. Minun tapauksessa tupakkaa, olin juuri täyttänyt 5v ja minua kiinnosti mitä se minun pappa oikeen savustaa ja päätin varastaa häneltä tupakan. Aluksi se oli ihan helvetin pahan makuista, mutta päätin jatkaa tällä linjalla. Seuraavaksi tuli mukaan alkoholi 7v ja alkoholin ja tupakan parissa meni asiat vielä suht ok.

9-vuotiaana poltin ekan kerran pilveä ja söin ekat rauhottavat 11-vuotiaana. Vedin ekan kerran piriä jota aloin piikittämään 14-vuotiaana. Elämä oli todella sekavaa enkä nähnyt/suostunut näkemään muuta kuin päihteiden "hyvät" puolet. 15-vuotiaana jouduin ekan kerran päihdehoitoon ja aloin ravaamaan siviilin ja huumekatkojen tai mielisairaaloiden väliä. Minulla on noin 70 kpl hoitoja takana ja nyt olen ollut 1v 9kk raittiina ja olen raittiina ensimmäistä kertaa elämässäni omasta tahdostani.

Tulisi vielä vaikka kuinka tekstiä mutta en nyt koko elämänkaartani tähän rupea kirjaamaan. Kiitos jos luette kertomukseni ja haluan sanoa nuorille käytön aloittaneille, että ei ne huumeet kannata eikä se elämä, ellei raitistu, niin mihinkään kovinkaan mukavaan olotilaan vie.

Nimimerkki: 
Swollen
+1
0
-1

Kommentit

Tarina oli kerrottu tärkeästi

Käyttäjän Saippuakäyttäjä kuva

Tarina oli kerrottu tärkeästi ja esimerkillisesti vaikeasta asiasta. Sen voi aloittaa jo nuorella iällä. Varmaa on se että aina voi selvitä ja sen mukaisesti vastaavankaltaista oli tekstissäkin osuvasti laitettu. Lisäksi loppukohdissa vielä opetus ettei kannata hukata omia vuosiaan sellaiselle mikä johtaa vain epämukavaan olotilaan. Siitä on tavoite kaukana ja en itsekään suosittele niitä nuorille, aikuisille tai muutenkaan jos on yhtään olotilaa paineiden purkamiseen liittyvänä.

+1
+156
-1

Lisää uusi kommentti