Olet täällä

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy sivustolle, jotta voit käyttää kirjanmerkkejä

Nyt on aika

Julkaistu 1.9.2020

Olen siis 23v mies ja olen käyttänyt huumeita jo lukion ykköseltä asti. Olen vihdoin tullut siihen pisteeseen, että nyt on aika lopettaa huumeet kokonaan jopa kannabis ja alkoholi. En ikinä kokenut, että huumeet ovat minulle ongelma vaikka sitä ne juuri olivat.

Aloitin huumeiden käytön pilvellä, niinkuin moni muukin. Eka vuosi/pari oli vain satunnaista ja muitakin huumeita tuli koitettua siinä ohella. 18v kun täytin, niin alkoi jokapäiväinen pilven polttelu ja viikonloppusin yleensä tuli vedettyä kaikkea muuta. Tämän vuoden aikana olen jo vähentänyt pilven polttoa ja muita aineitakaan ei ole pahemmin tullut käytettyä. En koskaan ajatellut paljonko tähän touhuun on mennyt rahaa ja tulevaisuutta ajatellen joskus tämä on lopetettava, koska haluan lapsia ja elää normaalia elämää.

Kun käyttää aineita ei osaa ajatella, että se voisi lähtisi käsistä. Aina minä ja kaverini olemme puhuneet kuinka emme koskaan tulisi olemaan narkkareita, koska emme piikitä, tai ole koukussa tiettyyn aineeseen. Olen tyytyväinen etten ole kokeillut ikinä piikittää, mutta onko sillä oikeasti väliä vedätkö kamat suoraan suoneen vai jollain muulla tavalla, koska joka tapauksessa se päätyy elimistöösi. Onko silläkään väliä vedätkö jotain tiettyä ainetta vai mitä vain mitä käsiisi saat?

En usko hyvään loppuun, jos jatkaisin tätä. Olen jo muutaman kaverin nähnyt ajautuvan erittäin pahaan tilanteeseen ja on ajan kysymys milloin minulle niin kävisi jos jatkan. Päätin, että nyt loppuu huumeiden käyttö minun osaltani ja aika itsevarmana aijon tämän toteuttaa. Toivottavasti sait tekstistä selvää, koska en omista parasta kirjoitustaitoa ja kiitos, jos jostain syystä jaksoit lukea tämän.
 

Nimimerkki: 
Nipsu
+1
0
-1

Kommentit

Hyvä kannattaa lopettaa

Käyttäjän Eksynyt kuva

Hyvä kannattaa lopettaa ajoissa. Itsellä meni pari vuotta kun käytin kaikkea sekasin luulin että en voi lopettaa mutta se oli valhe, todellinen riippuvuus syntyi lopulta subuteksiin ja jäin siihen koukkuun, poispääsyä en ole löytänyt...tsemppiä sinulle lopeta ajoissa ennen kuin oikeasti jäät koukkuun johonkin opiaatteihin tai bentsoihin siitä on hyvin vaikea enää nousta...kaikkea hyvää:)

 

+1
+8
-1

Lisää uusi kommentti