Olet täällä

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy sivustolle, jotta voit käyttää kirjanmerkkejä

Parisuhde ja amfetamiini

Julkaistu 25.1.2021

Tänään päätyi mun noin puoli vuotta kestänyt parisuhde itseäni paljon nuorempaan naiseen. Me siis seurustelimme ja käytimme amfetamiinia. Ei nyt ihan joka päivä, mutta useita kertoja viikossa. Käyttö oli heti alkuunkin sellaista, että minä hommasin ja monesti maksoinkin amfetamiinin, jota sitten yhdessä käytimme. Koskaan en oikeastaan hänelle sitä tyrkyttänyt vaan hänelle kelpasi kyllä niin kuin itsellenikin.

Hän on minua 14 vuotta nuorempi ja tämä kuullostaa todella rumalta ja siltä, että yritin hallita häntä amfetamiinilla, mutten sitä tehny vaan tarjosin ja sanoin, että tarjoaa joskus sitten takaisin, että turha ottaa stressiä tai näin. Tänään taas parin päivän kuuri takana ja minulle valkeni sellainen asia, että vaikken ainetta hänelle suoranaisesti tyrkyttänyt tai mitää niin että kyllähän minä mahdollistan hänen amfen käytön ja siksi jätin hänet ja jätän rauhaan.

En halua sellaista omalletunnolleni, kun fiilis muutenkin aika paska. En sitten tiedä johtuuko laskuista, että tunnen asian niin voimakkaana. Se varmasti selviää kunhan saan nukuttua pääni selväksi. Mitä muut on mieltä?

Nimimerkki: 
666
+1
+6

Lisää uusi kommentti