Olet täällä

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy sivustolle, jotta voit käyttää kirjanmerkkejä

Orgasmi ilman hyvänolontunnetta

Julkaistu 2.1.2018

Meitä on moneksi, ja yksi ihmisryhmä on sellainen, joka tuntee olonsa epämukavaksi ihmisjoukossa. Samoin hän ei osaa nauttia ns. kollektiivisesta juhlista, tapahtumista. Hän ei ole yksinäinen, mutta voi elää yksinään.

Hänen diagnoosi on masennus, anhedonia. Anhedoniasta kärsivien aivotoiminta on ylikierroksilla, sillä sairaus pakottaa ihmisen toimimaan normaalissa elämässä vaikka ovatkin samaan aikaan lähes turta, tai ei tunne kuin laimeita tunteita.

Työelämässä tilanne voi johtaa ongelmiin, jos ei ole työssä vaaditaan sosiaalisia taitoja. Avioliitossa on yleensä vaimon vietävissä, koska anhedoniaan sairastunut ei ymmärrä ympärillään olevia sosiaalisia viestejä.

Jos kuulut tähän ryhmään, kärsit masennuksesta. Yhteys vaimoon voi olla kiihkeä, mutta oma orgasmisi on pinnallinen (putkien tyhjennys), eikä toivottava syvä koko kropan lävistävä ograsmi, jonka kuvailemisen jätän lukijalle.

Olen saanut yhden ainoan orgasmin, ja sen sain teininä kun tutustuin itseeni. Sitten äiti kuoli ja nyky termein masennuin. Jokin niksakti minussa pahasti, ja voin harrastaa seksiä vain kännissä. Tämä nautinto "vietiin teinipojalta", mutta viinan se toi tilalle. Olin turta ja ujo, mutta viinassa olin ihminen, normaali.

Nimimerkki: 
Elämä rikki
+1
0
-1

Lisää uusi kommentti