Olet täällä

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy sivustolle, jotta voit käyttää kirjanmerkkejä

Peliriippuvuus

Julkaistu 19.2.2020

Kaikki alkoi 4 vuotta sitten kun olin lähdössä reissuun ja tuli viesti että ota veronpalautukset ennakkoon. Ajattelin että maksan sen viikon päästä takaisin.

Siitä se pikavippi helvetti sitten lähti. Velkaa kertyi aluksi 4 tonnia ja iski paniikkikohtaukset että miten saan velat maksettua pois, siitä alkoi sitten pelaaminen 500€ panoksilla ja ajatus että nyt mä voitan ja maksan velat pois. Lopulta velkaa oli 8 tonnia ja oli vain pakko jatkaa pelaamista ettei tyttöystävä saisi tietää ja ero tulisi. Seuraavat kuukaudet menikin aivan sumussa ja lopulta velat kertyi yli 30 tonniin eikä voittoja tullut ja luottotiedot meni. Nyt ulosotossa on 45 tonnia kun olen 10k saanut niitä maksettua vuoden aikana pois.

Tällä hetkellä pikavippejä en onneksi saa mutta kaikki palkat menee pelaamiseen. Kun pääsisi pelaamisesta kokonaan eroon saisin palkoistani säästettyä vuodessa 20 tonnia ja maksettua 3 vuodessa velat pois. Helpommin sanottu kuin tehty. Pelaamisesta pystyy olla erossa kun ei ole rahaa mutta heti kun palkka on tilillä, himot iskee.

Pahin mahdollinen tapahtui puoli vuotta sitten kun vuokria jäi rästiin niin oli pakko saada jostain rahaa pelaamiseen että voitan vuokriin rahat. Tein noin 20 petosta että myin muka tavaraa ja voitoilla sitten maksan tavarat takaisin ja sanon että tavara menikin jo toiselle. Kaikki huijatut rahat meni sitten pelaamiseen ja oikeudenkäyntihän sieltä tuli ja minulle vaadittiin puoli vuotta ehdollista mutta selvisin 2000€ sakoilla. Se herätti minut ja oli pakko hakea ammattiapua. Helppoa tämä ei tule olemaan.

Nimimerkki: 
Teemu9933
+1
0
-1

Lisää uusi kommentti