Olet täällä

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy sivustolle, jotta voit käyttää kirjanmerkkejä

Rahapelaaminen

Julkaistu 5.2.2018

Olen nainen, joka on eksynyt jo monta vuotta sitten nettirahapelien ihmeelliseen maailmaan. Sillä on ollut seurauksensa. Velkaa ja vippejä monta tonnia. Kun tili tulee, maksan kaikki pakolliset laskut, loput rahat pelaan. Kun tili on tyhjä jo ehkä seuraavana päivänä tilin tulemisesta, niin sitten lainaan lisää, että saan pakolliset jutut ostettua ja pelattua lisää.

Joka kuukausi velkani tuntuu vaan kasvavan. Peliestot ei auta, aina löytyy uusi nettikasino, jos pelihimo on tarpeeksi päällä. En tahtoisi pelata, ymmärrän tämän olevan 'tuhon tie'. Olen koittanut pohtia syytä pelaamiselleni. Syynä lienee väkivaltaisen parisuhteen aiheuttamat henkiset traumat ja muutenkin moni vähän surullisempi lapsuusmuisto. Tänään juuri ajattelin, että pystyykö mikään mahti maailmassa minua estämään, jos on kova pelihimo päällä.

Latasin peliesto-ohjelman koneelleni, mutta en tahdo kenenkään läheisen tietävän ongelmastani, niinpä ohjelman kierto oli helppo hoitaa. Olen myös miettinyt nettiliittymän katkaisemista, mutta sitten varmaan siirtyisin puhelimella pelailuun. En tiedä, mikä oikeasti auttaisi. Pelaaminen tekee hetkellisesti onnelliseksi ja häviön jälkeen olen pettynyt itseeni ja ärsyttää oma tyhmyys. Pidän nämä lasi-kulissit tiukasti pystyssä niin, että lähipiiristäni ei kukaan tiedä, missä suossa oikeasti tarvon.

On helppo antaa vastaukseksi; että et vaan pelaa. Kerro kuinka se käytännössä onnistuu? Tilanne masentaa, ahdistaa, suututtaa. Tiedän olevani täysi idiootti, jolla ei löydy tarpeeksi selkärankaa ratkaista tätä pahenevaa peli-kierrettä.

Nimimerkki: 
Eienääpeliä
+1
0
-1

Lisää uusi kommentti