Olet täällä

Itsemurha topic

Saunassa keskustellaan huumeista haittojen vähentämisen näkökulmasta. Luethan Saunan säännöt. Kirjoittaminen vaatii rekisteröitymisen. Viuhahda paikalle!

Valvoja: Päihdelinkin toimitus

Re: Itsemurha topic

ViestiKirjoittaja Varpusemo » 30.6.2020 19:59:23

Mä en ole koskaan tajunnu ihmisiä jotka syö muutaman beetasalpaajan ja lonkeron ja sitten vetää rännit auki kylpyammeesa. Tämä ei toimi. Turun pikajuna alle on varmaa.
Varpusemo
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 935
Liittynyt: 24.11.2019 11:15:22

Re: Itsemurha topic

ViestiKirjoittaja Heppunormaali » 30.7.2020 01:28:00

En suosittele itsemurhaa koska ihan helvetillisistä oloista voi nousta elämään. Siis ihan pohjalta. Ymmärrän kyllä miksi jotkut haluavat lähteä koskapa itsellänikin on olllut erittäin vahvoja haluja siihen suuntaan välillä.
Kenelläkään ihmisellä ei ole oikeutta tuomita itsemurhaajaa koska kukaan ei voi tietää mitä toinen kokee. Toki on väärin, varsinkin jos on läheisiä ihmisiä, jättää heidät suremaan. Mutta me olemme vain ihmisiä. Heikkoja olentoja.
Heppunormaali
Miedosti panostava jäsen
 
Viestit: 2
Liittynyt: 30.7.2020 01:09:25

Re: Itsemurha topic

ViestiKirjoittaja Winston-84 » 30.7.2020 06:59:28

^ Musta on hiukan huvittavaa vedota tuohon läheiset jäävät suremaan -argumenttiin, koska jokainen kuolee joskus johonkin ja se on väistämätöntä ja jäävät ne läheiset suremaan sitten joka tapauksessa, mikäli ihmisellä suinkin sellaisia läheisiä on. Vähän niin kuin koronan kanssa vedottiin siihen, että ajattele, jos joku sun läheinen kuolisi siihen. No ööh... Voin ajatella, mutta en kuollaksenikaan(heh) ymmärrä, miksi koronaan kuoleminen olisi jotenkin suurempi tragedia, kuin se, että rakas ihmiseni kuolisi johonkin muuhun sairauteen, tapaturmaisesti tai millä ziljoonalla tavalla täältä nyt voikin lähteä ja jokainen lähtee, eikä kukaan tiedä päiviensä määrää. Myönnän toki, että jos joku läheiseni tekisi itsemurhan, jäisin miettimään sitä ja tämän ihmisen oloja ennen kuolemaansa vähän eri tavalla, kuin jos hän vain saisi slaagin, mutta joka tapauksessa lopputulos on sama.

Itsekin olen nykyään sitä mieltä, että paskojen fiilisten tai asioiden solmuun menemisen vuoksi en tekisi itsemurhaa. Olen noussut ihan helevetin pahoista oloista ja käytännön pulmiin löytyy yleensä aina ratkaisut, usein jopa yllättävän helpostikin, kunhan vain pistää ratkaisurattaat raksuttamaan. Ei tämä tokikaan kaikkiin päde ja itsemurha on jokaisen oikeus, mutta puhun nyt itsestäni.

Pidän kuitenkin sen itsemurhatakaportin avoinna. Nykyisin lähinnä siltä varalta, että sairastuisin johonkin sellaiseen somaattiseen sairauteen, johon ei ole parannuskeinoa ja joka tappaa hitaasti kiduttamalla. ALS ja Alzheimer nyt tulevat mieleen ihan esimerkkeinä. Jos jonkin tuollaisen diagnoosin saisin, niin ottaisin elämästä ilon irti niin pitkään, kuin siihen kykenisin ja sitten tappaisin itseni, kun olisin vielä sen verran voimissani, että helposti siihen kykenisin(Se pirun eutanasiakaan kun ei taida tulla lailliseksi tässä maassa mun elinaikanani :x ). Näin mä ajattelen nyt. Voi olla, että aatokseni muuttuvat, jos joskus oikeasti tuollaiseen tilanteeseen joudun :? .
Winston-84
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 11982
Liittynyt: 27.4.2012 18:43:25

Re: Itsemurha topic

ViestiKirjoittaja vanamo » 30.7.2020 11:19:33

Kuolla ja olla kuollut ovat kaksi eri asiaa, tarkentaisin, ja että kuollutkin voi olla monella tavalla. Se on piiloon menemistä ja oman puheensa pysäyttämistä, sitä ettei muista syödä, tervehtiä naapuria, sitä että haluaa kuolla. Ja niin kuolema on oikeastaan elossa pysymistä, kuoleman odottamista pikemminkin kuin sen tapahtumista, jumissa oloa.
vanamo
Miedosti panostava jäsen
 
Viestit: 25
Liittynyt: 27.5.2020 16:54:39

Re: Itsemurha topic

ViestiKirjoittaja Pjotr-77 » 30.7.2020 23:01:08

Junien alle loikkiminen on raakaa peliä, Poliisit Vantaa:ssa han oli kun joku oli loikannut junan alle ja junankuljettaja sanoi vaan poliisille.. "tää oli kyllä niin selvänkuuloinen tapaus että ei lähdetty katsomaan missä se on" sitten poliisi kävelee raiteita ainakin 200m junan takapuolella eikä tunnu mitään löytyvän.. kunnes löytyy KENKÄ!.. sitten alkaa löytyä ensimmäisiä ruumiinkappaleita ja lopulta kerätään osat säkkiin ja lähtevät oikispatologiselle tutkittavaks :cry: :cry: Jos varsinkin monen junayksikön mittainen juna jyrää ylitse on jälki sen mukaista.. noin satana kappaleena löytyy raiteilta - se ei ole kuulemma niitä parhaita hommia kerätä niitä kappaleita sieltä raiteilta..
Entinen huumorimies - nykyinen VAKAVAMIELINEN mies joka ei hymyile eikä leikkiä laske
Avatar
Pjotr-77
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 97
Liittynyt: 9.7.2020 20:54:50
Ollut raittiina

Re: Itsemurha topic

ViestiKirjoittaja Varpusemo » 31.7.2020 11:05:31

Noi on todella ikäviä juttuja. Pasilan asemalla palokunta joutui ruiskuttamaan vedellä radan puhtaaksi.
Varpusemo
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 935
Liittynyt: 24.11.2019 11:15:22

Re: Itsemurha topic

ViestiKirjoittaja Varpusemo » 31.7.2020 11:48:55

vanamo kirjoitti:Kuolla ja olla kuollut ovat kaksi eri asiaa, tarkentaisin, ja että kuollutkin voi olla monella tavalla. Se on piiloon menemistä ja oman puheensa pysäyttämistä, sitä ettei muista syödä, tervehtiä naapuria, sitä että haluaa kuolla. Ja niin kuolema on oikeastaan elossa pysymistä, kuoleman odottamista pikemminkin kuin sen tapahtumista, jumissa oloa.


Hyvin sanottu. Henkisestä tuskasta kärsivä on periaateessa vain pelkkä kuori jolla oli aiempi elämä.
Varpusemo
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 935
Liittynyt: 24.11.2019 11:15:22

Re: Itsemurha topic

ViestiKirjoittaja Winston-84 » 2.8.2020 05:14:05

^^ Onko sulla, Kale-Jorg-ex-mitä-näitä-kaikkia-on-vuosien-saatossa-ollut, uusi nicki? Kyllä kirjoitustyylin aina tunnistaa :D .

Junan alle loikkimista tai rekan keulaan ajamista en minäkään suosittele tahi puolustele. Ihan siksi, että siinä aiheuttaa vähintään kohtalaiset traumat ja pahimmillaan työkyvyttömyyden ja kaikkea muuta kurjuutta sille tyystin syyttömälle Riku Rekkakuskille tai Veera Veturinkuljettajalle. Ei sillä, että olettaisin äärimmäisen epätoivoisessa tilassa olevan ihmisen tuollaisia asioita ensimmäisenä miettivän. Ne, jotka noita sotkuja(tai esim. henkirikospaikkoja tai kämppiä, missä on maannut ruumis mätänemässä ja haisemassa kuukausitolkulla) siivoavat, ovat kuitenkin ihan sen alan erikoissiivoojia, jotka ovat ammattinsa valinneet ja tietävät, mitä se pitää sisällään. Ei sinne mitään 17-vuotiaita kesäharjoittelijoita tai tavallisia rappukäytävien, junanvaunujen, hotellihuoneiden, toimistojen ym. siivoojia laiteta. Hyvähän se vain on, että jotkut tuollaisenkin alan valitsevat. Aika ikävää olisi, jos ne hommat jäisivät kokonaan tekemättä, koska kaikkia hienohelmoja ja nirppanokkia ällöttää ja järkyttää. Poliisi toki pussittaa isoimmat irtokappaleet, jotta ne saadaan sinne patologille ja siitä eteenpäin hauturille, mutta eipä poliisikouluunkaan yleensä ihan vahingossa joudu ja eiköhän koulussa viimeistään kerrota, mitä kaikkea siinä duunissa voi tulla eteen. Tietysti poliisitkin ovat vain ihmisiä(Ainakin yleensä ja hyvä niin) ja traumatisoituvat ja uupuvat ja mitä kaikkea, mutta en usko, että itsemurhakandidaatti(tai kai se tuossa vaiheessa on jo maisteri :mrgreen: ) on pahinta, mitä siinä työssä voi silmille lävähtää, kun ekana menee jonnekin tehtäväpaikalle. Ei kyllä käy kateeksi poliisiakaan, kun saavat duunissaan enimmäkseen katsella kaikenlaista ikävää ja elämän nurjaa puolta :? .
Winston-84
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 11982
Liittynyt: 27.4.2012 18:43:25

Re: Itsemurha topic

ViestiKirjoittaja Varpusemo » 2.8.2020 10:19:31

Poliisi ei kerää radalta ruumiinkappaleita se on pelastuslaitoksen hommaa jotka toimittavat mustat jätesäkit poliisille. Tämän huomasin Pasilan asemalla, yks ruuminosa oli lentänyt melkein kilometrin päähän, Hartwall Areenan kohdille.
Varpusemo
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 935
Liittynyt: 24.11.2019 11:15:22

Edellinen

Paluu Sauna

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa