Olet täällä

seuloista...

Saunassa keskustellaan huumeista haittojen vähentämisen näkökulmasta. Luethan Saunan säännöt. Kirjoittaminen vaatii rekisteröitymisen. Viuhahda paikalle!

Valvoja: Päihdelinkin toimitus

seuloista...

ViestiKirjoittaja nasty » 25.10.2007 16:56:21

tiiän et näistä asioista löytyy varmasti paljo keskusteluu aiemminki mut kertaushan on opintojen äiti joten please ihanat plinkkiläiset jelpatkaa mua! :) (en ehdi hakea/jaksa hakea vanhoista keskusteluista josko löytys vastauksia, frendin puolesta näitä kyselen...)
Elikkäs muutama kysymys...

-kauanko piri MAXIMISSAAN voi näkyä seulassa???? (kyseessä henkilö joka entinen "aktiivikäyttäjä", oli pitkään kuivilla ja nykyään vetää KORKEINTAAN 1-3 pv/kk, n. 1g/1pv.)
-näkyykö metamfetamiini seulas kauemmin ku amfe ja kauankohan se näkyy????
-näkyykö veritestissä mikä tahansa aine kauemmin kuin normaalissa kusitestissä???? (jos niin kuinka kauan voi näkyä????)
-voiko huumeiden satunnaiskäytön huomata jossain muussa th:n tarkastuksessa/kokeessa, esim hammaslääkärissä/papakokeessa tai normaalissa verikokeessa tms???? Ja onko th henkilökunnalla ylipäätään oikeutta katsoa sellasia asioita jostain muista kokeista ku seuloista???
-mitkä jutut PIDENTÄÄ seulassa näkymis aikaa, ts mitä asioita kandeis välttää????
-Öööööö ja niin näkyykö ERI BENZOT ERI AINEINA seulassa, siis esim katotaanko diatsepaami, klonatsepaami jne erikseen vai katotaanko vain onko benzot posit/negat????

*ei kai muuta... nauratte varmaan mun ääliö kyssäreille mutta frendiä(jolla ei nettiyhteyttä) pakko jeesata ku se skitsoo! Oisin enempi ku kiitollinen asiallisista vastauksista!!! :) *
SORI VIEL KERRAN TYHMÄT KYSYMYKSET...hävettää :oops:
nasty
 

ViestiKirjoittaja jokusammakko » 25.10.2007 17:13:13

piri max 6 pv? metasta en tiiä. Benzot on 99% tapauksista vaan - tai +. Mitä enemmän aineenvaihduntaa, sitä nopeammin puhdistuu seulat.
jokusammakko
 

ViestiKirjoittaja kirvesmies » 25.10.2007 18:23:56

Metamfetamiini ei ainakaan näy tavallisissa seuloissa, jos tavallista amfetamiinia ei ole mukana yhtään. Itselläni oli juuri eilen seulat, eikä yhtään mitään näkynyt, vaikka olin maanantaina ja tiistaina vetänyt piriä. Tavallinen amfetamiini näkyy yleensä vähintään sen 3 päivää, jos annokset ovat tuota luokkaa.

Hammaslääkäreillä sun muilla ei ole oikeutta katsoa mitään huumejuttuja esimerkiksi verikokeesta.

Bentsot voivat näkyä hyvin kauan. Jo ihan mitätönkin annos (5mg diapam) voi näkyä jopa useita viikkoja. Perustestissä näkyy ainoastaan bentsot ryhmänä, mutta on olemassa bentsovarmistus. Itselleni tehtiin tuo varmistus, koska olin ottanut xanoreita, mutta tulokset olivat sellaista sekasotkua, ettei niistä saanut mitään tolkkua. Siinä näkyi oksatsepaami, diatsepaami ja tematsepaami ja vielä joku muu paami mistä en ollut ikinä kuullut, muttei alpratsolaamia.
kirvesmies
 

ViestiKirjoittaja AciD » 26.10.2007 11:37:42

Pikaseuloissa bentsothan näkyy yhtenä ja samana mut sit JOS/kun ne lähetetään "varmistukseen" niin siellä näkyy sit tarkemmin et mitä bentsoja siel on..alpratsolaami,diatsepaami,tematsepaami......
Mulla tuli kerran varmistuksesta et siel oli amfetamiinia&metamfetamiinia..
Niinku aiemmin sanottiin, eiköhän tuo oo aineenvaihdunnasta paljon kii..
Nyt unohtu jo mitä ees kysyit... :oops:
Kyl kai käyttö voi tulla joskus-uskon et ei kovin usein?- esiin, esimerkki. kävin jotain ihan muuta asiaa varten tk:ssa. Piti antaa kusinäyte ja löivät sit käteen toisen kipon-lääkäri oli laittanu et pitää ottaa seula..en kyl tajuu et miks, mut annoin ku eipä ollu mtn "salattavaa", olin sillon vielä korviksessa...
Mut laitoit jotaki et voiko tulla esiin esim PAPA-kokeessa=no tuskin!!
:)
AciD
 

ViestiKirjoittaja AKTIVISTI » 26.10.2007 14:37:27

Mihin helvettiin noita testejä tarvitaan?

Minä kyllä ainakin tunnistan huumehörhön heti!

Kyllähän minä huomaan senkin jos joku on juoppo.
AKTIVISTI
 

ViestiKirjoittaja nasty » 27.10.2007 18:11:26

AciD kirjoitti:Pikaseuloissa bentsothan näkyy yhtenä ja samana mut sit JOS/kun ne lähetetään "varmistukseen" niin siellä näkyy sit tarkemmin et mitä bentsoja siel on..alpratsolaami,diatsepaami,tematsepaami......


entä tiiätkö tavallisesta labraseulasta näkyykö bentsot samana :?: (siis vain joko posit tai negat.) jos henkilöllä on bentsolääkitys niin aletaanko niitä automaattisesti seulomaan (kun bentsot on luonnollisestikin positiivinen) et onko mahdollisesti ottanu muitaki bentsoi kuin niitä mitä saa :?:
ja tollaseen et jonkun muun th käynnin yhteydes lyödään kusipurkki käteen, ni ei mun mielest tartte ees suostua!? aika kipeetä!
nasty
 

ViestiKirjoittaja malibu » 27.10.2007 18:35:08

nasty kirjoitti:
AciD kirjoitti:Pikaseuloissa bentsothan näkyy yhtenä ja samana mut sit JOS/kun ne lähetetään "varmistukseen" niin siellä näkyy sit tarkemmin et mitä bentsoja siel on..alpratsolaami,diatsepaami,tematsepaami......


entä tiiätkö tavallisesta labraseulasta näkyykö bentsot samana :?: (siis vain joko posit tai negat.) jos henkilöllä on bentsolääkitys niin aletaanko niitä automaattisesti seulomaan (kun bentsot on luonnollisestikin positiivinen) et onko mahdollisesti ottanu muitaki bentsoi kuin niitä mitä saa :?:
ja tollaseen et jonkun muun th käynnin yhteydes lyödään kusipurkki käteen, ni ei mun mielest tartte ees suostua!? aika kipeetä!


Yleensä otetaa tavallinen seula (ei oo mitää järkee ottaa laajaa seulaa, ellei hlö ole kuollut tai tosi tarkassa, esim urheilija seurannassa). Jo tavallinen seula maksaa 20e! Ja siinä näkyy bentsot joko plus tai miinus, eli sulla plus; oot ottan mitä bentsoi tahansa! Kyl ne kertoo jos menee laajaan seulaan, mut esim. lasten tapaamisoikeuksiinkaan ei anneta laajoja seuloja! Sul on respa, turhaa panaroit!
Katoava luonnonvara, omilla aivoilla ajatteleva yksilö! Liian monta lokeroa johon tulisi itsensä lokeroida; no way!
Avatar
malibu
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 5957
Liittynyt: 27.8.2004 23:29:56
Paikkakunta: Rottalabra, testimaailma

ViestiKirjoittaja AciD » 27.10.2007 19:07:32

Joo en ois muuten suostunutkaan mut sillon oli ihan sama kun piti niitä seuloja antaa sen 2-3kertaa viikos muutenki.. :shock:
A-klinikalla ottavat pikaseulan, jossa näkyy vaan esim.bentsot-kaikki siinä samassa. Multa on lähetetty se seula viel eteenpäin-labraan eikä se oo ollu mikään laaja seula vaan siel on katottu ne mitä pikaseulassaki. Ja labrassa nähdään sit et mitä bentsoja siel on.
AciD
 

Re: seuloista...

ViestiKirjoittaja nasty » 30.10.2007 19:04:40

nasty kirjoitti:-näkyykö veritestissä mikä tahansa aine kauemmin kuin normaalissa kusitestissä???? (jos niin kuinka kauan voi näkyä????)


Tohon viel kaipaisin vastausta... ja niin kauankohan suunnilleen 0,5 g piriä näkyy seulas????
nasty
 

ViestiKirjoittaja Terska69 » 30.10.2007 19:53:59

siis piri nyt näkyy 2-6 päivää ja riippuu ihan annostuksesta eli veikkaisin et toi näkyy enintään 3-4 päivää
Terska69
 

ViestiKirjoittaja nezumi » 30.10.2007 20:21:56

.
Viimeksi muokannut nezumi päivämäärä 29.8.2017 17:31:55, muokattu yhteensä 1 kerran
nezumi
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 2066
Liittynyt: 28.7.2007 19:54:49

ViestiKirjoittaja nasty » 31.10.2007 10:10:26

nezumi kirjoitti:mul ei ole koskaan näkynyt piri kahta päivää!!!!


kuin isoi annoksii sä sit oot vetäny??? mä luulisin ett esim yhet suht pienet vedot ei näkyis 2 päivää kauempaa?!
ja tohon veritestijuttuun kaipaisin sitä vastausta yhä, eli näkyykö kauemmin ku kusitestis???? Onko kellään tääl ylipäänsä kokemuksia veriseuloista, millä perustein niihin voidaan ees määrätä????
Mun yks frendi on kyl joutunuj käymään niissä....
nasty
 

ViestiKirjoittaja nezumi » 31.10.2007 10:21:01

.
Viimeksi muokannut nezumi päivämäärä 29.8.2017 17:31:44, muokattu yhteensä 1 kerran
nezumi
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 2066
Liittynyt: 28.7.2007 19:54:49

ViestiKirjoittaja nasty » 31.10.2007 15:05:15

nezumi kirjoitti:
mun mielestäni veritestissä näkyy tarkemmin ja pidempään, mutta tästä nyt juuri kiisteltiin toisessa seulatopicissa. noin kaks viikkoa sit. en muista mikä lopputulos oli.


voisko joku laittaa suoran linkin sinne vanhaan seulatopiciin... thx jo etukäteen! :)
nasty
 

ViestiKirjoittaja nasty » 31.10.2007 17:54:00

ja sitä viel kysysin et kauan yx teemu näkyy seulassa????
nasty
 

Seuraava

Paluu Sauna

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 14 vierailijaa