Olet täällä

Subutex ensikertalaiselle

Saunassa keskustellaan huumeista haittojen vähentämisen näkökulmasta. Luethan Saunan säännöt. Kirjoittaminen vaatii rekisteröitymisen. Viuhahda paikalle!

Valvoja: Päihdelinkin toimitus

Re: Subutex ensikertalaiselle

ViestiKirjoittaja Rakas hörhöni » 21.4.2020 23:32:57

:cry: Samaa mieltä paitsi että en kokenut minkäänmoista euforiaa tai ylipäänsä mitään positiivista.Määrästä en tiiä mitä vedin kun mieheni pienen murusen siihen eteen pisti.Nukahdin ja seuraavana päivänä olo oli järisyttävän kamala ja se kesti koko sen helvetin päivän.Toisaalta hyvä, ehkä säästyn paljolta kun en ikimaailmassa sitä enää kokeile.Mieheni on Subunarkkari pitkällä kokemuksella ja voin sanoa että semmosta riippuvuutta et halua joten miksi ehdointahdoin jatkaa kokeiluja kun sen voi jättää siihen yhteen kertaan ja kun vielä siitä selvisit kait suht vähällä :cry:
Rakas hörhöni
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 60
Liittynyt: 21.11.2018 01:48:35

Re: Subutex ensikertalaiselle

ViestiKirjoittaja Winston-84 » 23.4.2020 03:21:02

^^ Odotit liikoja? Ei Subu mikään kaikki seitsemänteen taivaaseen vievä ihmeaine ole, vaikka kaverit sellaista kehuisivatkin. Monella Subu ja ylipäätään opparit vaativat nk. sisäänajon ennen kun alkavat toimia ja tätä sisäänajoa en luonnollisestikaan suosittele tekemään, koska riippuvuuteenhan se johtaa. Ja sitten ihan yksinkertaisesti monilla ihmisillä opparit eivät toimi lainkaan hyvää oloa antavina, vaikka niitä kuinka käyttäisi. Poistavat tai lieventävät kipua, sen lisäksi niistä tulee mahdollisesti negatiivisia sivareita, kuten ummetus, pahoinvointi, päänsärky jne. ja siinäpä se. Vaatinee tietynlaiset "aivoasetukset", jotta oppareista saa jotakin iloa irti.
Winston-84
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 12348
Liittynyt: 27.4.2012 18:43:25

Re: Subutex ensikertalaiselle

ViestiKirjoittaja KikkelinTuure » 11.3.2021 14:40:57

Alotin linnassa vetämää tottakai ku vitu tylsää muuten. Ihan ekalla kerralla lensi laatta, ei koskaan sen jälkeen. Ekan viikon toimii kivasti kaik sujuu hyvin treeni kulkee yms. Sit kuukaude päästä huomaa että pakko sitä on saada et pysyy normaalina. Tätä rataa 10 vuotta, josta sen alle prosentin ajasta oli oikeesti hauskaa.

Jollekki ei toimi ollenkaa ja tulee vaa paha olo oksennus yms paskaa. Toisille (esim itelle) tulee vaa vähä pirteempi ja letkeempi olo.. Jos o malttanu pitää pari pv taukoa et sais jtn irti.
Paska o paras liukaste
KikkelinTuure
Miedosti panostava jäsen
 
Viestit: 3
Liittynyt: 5.3.2021 16:47:17

Edellinen

Paluu Sauna

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 13 vierailijaa