Olet täällä

Juntttimaisinta mitä tiedät

Saunassa keskustellaan huumeista haittojen vähentämisen näkökulmasta. Luethan Saunan säännöt. Kirjoittaminen vaatii rekisteröitymisen. Viuhahda paikalle!

Valvoja: Päihdelinkin toimitus

Juntttimaisinta mitä tiedät

ViestiKirjoittaja sakeiv ätään » 29.11.2014 15:23:42

-Ulkomailla ihmisten puhuttelu suomeksi
-Ilman paitaa pyöriminen kaupungin keskustassa
-Poninhäntä miehillä
-Ihmiset jotka seuraavat jääkiekon MM-kisoja, eivätkä muuten seuraa tai varsinkaan ymmärrä lajista yhtään mitään
-Lippalakki väärinpäin
-Kateus toisten maallista omaisuutta kohtaan
-"Juhliminen", eli armoton dokaaminen joka viikonloppu
-Vitun karaoke
-Tupakan polttaminen
-Muiden ihmisten tapojen, tyylin tai käytäntöjen arvostelu :roll:

Ei siis tarvetta ottaa vakavasti, tai varsinkaan loukkaantua. Lähdetään nyt vaikka siitä, että allekirjoittaneelta löytyy suomileijona-tatuointi. Vieläpä varsin huonosti tehty sellainen. Ei onneksi näy edes t-paidassa.
Siellä missä on hippejä ja hamppua, tarvitaan Nokian kumipamppua
sakeiv ätään
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 475
Liittynyt: 27.11.2014 09:44:13

Re: Juntttimaisinta mitä tiedät

ViestiKirjoittaja Nnaana » 29.11.2014 15:31:59

Toi naisten uus villitys yhdistää LENKKARIT jakkupukuun ja ylipäänsä kaikkeen. :roll:

Pillurallin vetäminen jossain tuunatussa amisautossa ympäri lähiötä.

Se, kun pitää esittää "kovempaa" kuin onkaan huumesten/alkoholin kustannuksella. Tuli mieleen eräs tuttava, kun sen oli pakko juoda enemmän kuin mun ja poltella hieman enemmän pilveä kuin mun, koska onhan se sentään äijä. ;) Loppujenlopuksi se menikin sitten kaatuilu-/oksennuskuntoon. Ylipäänsä alkoholin/huumeiden pitäminen jonain "kovuuden" mittarina on naurettavaa, varsinkin, kun ihmisillä nyt on erilainen sietokyky niitä kohtaan. Eikä se sietokyky oikeasti ole mikään hieno asia, vaan aika pirun epäterveellinen merkki. :shock:
Nnaana
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 3904
Liittynyt: 20.1.2014 13:43:10

Re: Juntttimaisinta mitä tiedät

ViestiKirjoittaja sakeiv ätään » 29.11.2014 15:54:31

Toi naisten uus villitys yhdistää LENKKARIT jakkupukuun ja ylipäänsä kaikkeen


Joo, huomattu on. Jonkun bilemekon kanssa tyyliin niken juoksukengät. Ehkä en vaan tajua tuosta jotain olennaista :roll:

Suomi-rap. Enkä nyt meinaa jotain Asan tai Palefacen kaltaisia vakavasti otettavia muusikoita, vaan tätä ihme rappioromantiikka ja lähiökovanaamailu-hehkutusta, jota monet täälläkin postailevat musiikki-ketjuun. Tyyliin Subu-Sami Feat Mc Anaalitappi & Svimba-Ville - Ganja Palaa :lol: En todellakaan pysty mainitsemaan yksittäisiä artisteja, mutta varmaan ymmärrätte homman nimen.

Toinen ääripää on sitten tämän tyyppiset kundit.

Kuva
Siellä missä on hippejä ja hamppua, tarvitaan Nokian kumipamppua
sakeiv ätään
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 475
Liittynyt: 27.11.2014 09:44:13

Re: Juntttimaisinta mitä tiedät

ViestiKirjoittaja facsimile » 29.11.2014 16:37:35

sakeiv ätään kirjoitti:Subu-Sami Feat Mc Anaalitappi & Svimba-Ville - Ganja Palaa


:lol:
The heart has its reasons of which reason knows nothing. -Blaise Pascal
facsimile@windowslive.com
Avatar
facsimile
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 2892
Liittynyt: 22.5.2001 00:01:01
Paikkakunta: Helsinki

Re: Juntttimaisinta mitä tiedät

ViestiKirjoittaja SoiKannel » 29.11.2014 18:02:26

-Avautuminen toisten ihmisten päihteiden käytöstä asenteella "on se nyt perkele kumma jos ei viina riitä!"

-Vanhemman ikäpolven ihmiset jotka moralisoivat kannabiksen käyttäjiä heidän "hörhöilystään" ja siitä kuinka idiootiksi/passiiviseksi se tekee vaikka eivät edes itse huomaa, että saarnaavat parasta aikaa asiasta ihmiselle joka on tuhannen pilvessä :mrgreen:

-Jonkin asian perustelua "pyhän kirjan avulla" vaikka itse ei noudata puoliakaan siitä mitä opuksessa kehoitetaan vaan valitaan vain juuri ne itselle miellyttävimmät ajatukset/teemat.

-Ihmiset jotka luulevat olevan hyviäkin veikkaajia/urheiluvedonlyöjiä ja eri lajien asiantuntijoita sekä välillä elvistelevät veikkaus voitoillaan vaikka todellisuudessa ei tiedetä edes mitä yli tai alikerroin tarkoittaa ja vedot pitkällä juoksulla ovat pahasti pakkasella. Samalle ihmisryhmälle ei myöskään meinaa mennä perille edes rautalangasta vääntämällä miksi ihmeessä kaupoissa/baareissa oleviin pelikoneisiin häviää pitkässä juoksussa aina massinsa.

-Keski-ikäiset naiset jotka pienessä sievässä hehkuttavat Kaija Koon tietyn biisin kertovan juuri heistä ja kuinka Kaija on suurten tunteiden tulkki sekä mahdollisesti maailmankaikkeuden nerokkain säveltäjä/artisti.

-Tupakointi ja erityisesti sätkien vääntö.
SoiKannel
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 8606
Liittynyt: 10.5.2010 14:36:54
Paikkakunta: Eksosfääri

Re: Juntttimaisinta mitä tiedät

ViestiKirjoittaja hilbert » 29.11.2014 18:10:23

Minä ainakin väännän sätkiä, vaikka olisi toisten mielestä kuinka junttimaista. Jouluna saan tosin sähkötupakka-aloituspaketin lahjaksi joten saatan siirtyä sen käyttöön.
hilbert
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 994
Liittynyt: 28.6.2012 17:07:00

Re: Juntttimaisinta mitä tiedät

ViestiKirjoittaja grip » 29.11.2014 18:46:51

Ihmiset, jotka kailottavat julkisissa, etenkin aamu -tai iltaruuhkissa kaikki asiansa niin että ydinsanoman kuulee vaikka luukuttaisi musaa täysillä luureista. Samat sankarit usein vievät 2 paikkaa täpötäydessä bussissa eivätkä tajua siirtää niitä vitun kassejaan sinne jalkatilaan ennenkuin kysyy, että voisikohan tähän mahdollisesti istua. Sen jälkeen tuhahtelevat ja mulkoilevat epämääräisesti. Jäädessään pois eivät luonnollisestikaan tee elettäkään saati sano yhtään mitään vaan jyräävät suunnilleen päälle, ellet väistä. Onneksi 6kk ajan työmatkat yms. liikkumisen pystyy hoitamaan fillarilla, mordorkuussa ei :evil:

Muutama muu, kun asiaan päästiin:

- Dj-tason suljetut ja mahdollisimman isot kuulokkeet päässä pyöräillessä (hei haloo, haluatko jäädä auton alle?)

- Vain Elämää. Nuff said

- "Kuuntelen vain musiikkia x, kaikki muu on paskaa koska emmätiedä öö bzzt vittu" -urpot

- Kälviältä tms. Helsinkiin ja tietysti _Kallioon_ muuttaneet sisäisen hipsterinsä löytäneet, jotka pukeutuvat muovikasseihin, elävät sossun tuilla vapaina taiteilijoina ja sättivät toimeentulonsa riittämättömyyttä, koska "yhteiskunta ei tajua".

- Yli 10x10 cm tatuoinnit. Ehkä vähempikin riittäisi?

- Edelliseen liittyen; kanji-merkit tatskoina. Tai tribaalit, tähdet, ankkurit jne kliseet. Vittu oikeesti.

- Näätä tästä jo avautuikin, mutta avaudunpa minäkin: pikkujoulujuopot. Koska perheen takia tms. ei pääse nollaamaan kuin kerran vuodessa, se pitää tehdä sitten täysillä, mieluiten siten että kaikki sadan metrin säteellä olevat tajuavat, että tässä ollaan nyt vittu kännissä ja pikkujouluja viettämässä saatana, josta seuraa a)tappelua b)itkua c)oksentamista jonkun päälle/taksiin/dösään d)kaikki edellämainitut

- Kunniamainintana pyöräilytrikoot kaupunkiajossa, ajajalla alla tietysti parin tonnin maantiepyörä. Sekä keskustassa sillä viilettäminen pyörätiellä ja pahansuovat katseet ihmisiin, jotka erehtyvät eksymään pyörätielle, koska pitäähän se 30 kilsan keskinopeus säilyttää Manskua pitkin polkiessaankin.
grip
 

Re: Juntttimaisinta mitä tiedät

ViestiKirjoittaja Buli-Mikko K-Mikko » 29.11.2014 19:01:11

-Valkoiset sukat sandaaleihin & hawaji paita .

-Maalainen ,joka lähtenyt äkkilähdölle etelään ja muutaman pullon jälkeen käyttäytyy ,kuin Euroopan omistaja . Mokeltaen & huudellen renkipoikaa ja muita sukkeluuksia Suomi perkeleen säestyksellä.

-kuukauden esim. Ior Bock vainaan taruja kuunnellut ,joka lyhyen Intian reissun jälkeen luulee olevansa suurikin guru.( joogatessaan asematunnelin basaarista varastetut rätit päällä)

-ihmiset jotka roikkuvat netissä kaiken aikaa ,ja pää täynnä turhaa nippelitietoa pätevät asioista ,joita eivät ole irl edes kokeneet tai paikan päällä käyneet.(tiedetään esim. Suomen järvien yhteenlaskettu pinta-ala ,keskisyvyys ,mutta itse ei osata edes uida kuin käsipohjaa jaellen tietoa hyvistä ja paskoista sukeltelu mestoista)
This is the life. Believe it or not , i haven't forgetting any of it. -Keith Richards -

si vis bacem para bellum.
Buli-Mikko K-Mikko
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 861
Liittynyt: 10.2.2014 11:49:13
Paikkakunta: Helsinki city

Re: Juntttimaisinta mitä tiedät

ViestiKirjoittaja Talisman » 29.11.2014 19:24:27

-Talvisota ym. vastaava yltiöisänmaallinen tilitys viikonlopun ratoksi kanssaihmisille baarissa. bonuspisteet asiaankuuluvista rytkyistä/tatuoinneista(suomileijonaa, sitä sen olla pitää)
-ylläolevaan käyttäytymiseen usein liittyvät "maahanmuuttokriittiset" mielipiteet, joita varmasti saa kuunnella pyytämättäkin ravitsemusliikkeissä näin herran vuonna 2014.
-kannabisuskovaiset. Kukaan ei oikeasti jaksa kuunnella pyhän yrtin lukemattomista käyttötarkoituksista. ainakaan siellä baarissa.
Talisman
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 506
Liittynyt: 10.12.2005 19:05:50

Re: Juntttimaisinta mitä tiedät

ViestiKirjoittaja SoiKannel » 29.11.2014 19:34:45

-Aikuiset jotka laukovat Putoushahmojen slouganeita kanssaihmisille yrittäessään olla hyvinkin hauskoja.
SoiKannel
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 8606
Liittynyt: 10.5.2010 14:36:54
Paikkakunta: Eksosfääri

Re: Juntttimaisinta mitä tiedät

ViestiKirjoittaja sakeiv ätään » 29.11.2014 20:00:11

- Yli 10x10 cm tatuoinnit. Ehkä vähempikin riittäisi?


Näin. En tiedä onko junttimaista vai ihan yleisesti idioottimaista, mutta nykytrendi, että 20v tyypeillä on kuvia kaulat, naamat ja kämmenselät täynnä. Itse ainakin olen monesti katkerasti katunut, vaikka ei ole mustetta edes missään kovin kriittisissä paikoissa.

-Alaparkanosta stadiin muuttaneet, jotka vuoden Kalliossa asuttuaan ovat niin kosmopoliittia ja pääkaupunkilaista. Nämä samat urpot sitten vittuilevat Vantaalla, Espoossa tai vaikka Nurmijärvellä asuville syntyperäisille helsinkiläisille. Väännetään väkisin jotain slangia, eikä lainkaan ymmärretä stadin slangin olevan alunperin maaseudulta tulleiden työläisten puhekieltä, joka on aikoinaan ollut synonyymi junttiudelle

-Ketsupin käyttäminen kaikkien ruokalajien kanssa, jostain maitopohjaisesta keitosta lähtien

-Extreme Duudsonit

-Sanonta "homojen hommaa"

-Urheilujoukkueiden fanipaidat
Siellä missä on hippejä ja hamppua, tarvitaan Nokian kumipamppua
sakeiv ätään
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 475
Liittynyt: 27.11.2014 09:44:13

Re: Juntttimaisinta mitä tiedät

ViestiKirjoittaja Narkkitehti » 29.11.2014 21:09:54

En valita junttimaisuudesta, koska se on... öö.. ju... eiku... ;)
Avatar
Narkkitehti
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 1641
Liittynyt: 22.10.2014 17:33:11

Re: Juntttimaisinta mitä tiedät

ViestiKirjoittaja Lintuanna » 29.11.2014 21:31:13

Tällaiset muka-lopettaja-naiset, jotka ratkeaa heti, kun lapsi lähtee yökylään. Itsellähän ei ole sen vertaa arvoa, että olisi osannut vaikka levätä tämän illan, mikä oli tarkoitus olla selvinpäin.

No, täytyy vielä mainita liian lyhyet housut ja nilkoissa vilkkuvat tennissukat; grr!
Lintuanna
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 1855
Liittynyt: 9.7.2014 15:34:21
Ollut juomatta

Re: Juntttimaisinta mitä tiedät

ViestiKirjoittaja fryoz » 29.11.2014 23:26:38

Päihteiden käyttäminen.
fryoz
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 146
Liittynyt: 22.4.2004 00:01:01

Re: Juntttimaisinta mitä tiedät

ViestiKirjoittaja Lintuanna » 29.11.2014 23:42:17

Joo, poistan.
Viimeksi muokannut Lintuanna päivämäärä 30.11.2014 10:37:06, muokattu yhteensä 1 kerran
Lintuanna
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 1855
Liittynyt: 9.7.2014 15:34:21
Ollut juomatta

Seuraava

Paluu Sauna

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 17 vierailijaa