Olet täällä

Diapam 5mg viihdearvoa? Millaisia määriä?

Saunassa keskustellaan huumeista haittojen vähentämisen näkökulmasta. Luethan Saunan säännöt. Kirjoittaminen vaatii rekisteröitymisen. Viuhahda paikalle!

Valvoja: Päihdelinkin toimitus

Re: Diapam 5mg viihdearvoa? Millaisia määriä?

ViestiKirjoittaja Rauzku » 22.9.2022 16:53:18

Winston-84 kirjoitti:^ Eipä mistään benzosta muuta hyötyä olekaan, kuin lääkinnällinen apu siihen vaivaan X, johon niitä tarvitsee. Päihde-/viihdekäytössä ehkä turhinta paskaa. Toki niillä päänsä sekaisin saa, mutta aika perseestä se en muista mitään, mutta jotakin aivan saatanan tyhmää kohelsin -sekavuustila :roll: . On allekirjoittanutkin sitä aikoinaan harrastanut, mutta tajusin kyllä lopettaa pääni seinään hakkaamisen sen homman kanssa, kun tuli selväksi, että siitä ei koskaan seuraa mitään hyvää :twisted: .

Kaljan kanssa toki pärisevät, mutta sitä sekakäyttöä en voi pahalla tahdollakaan suositella. Siinä on moni leppoisampikin tapaus saanut aikaan ihan peruuttamatontakin pahaa.

Jos sulla ovat nokitetut Pamit pärisseet kaljan kanssa, niin eiköhän siinä ole ollut ihan vain se kalja joka on pärissyt :wink: . Tai sitten niin kuin solstagylle sanoi, että placebo-vaikutus on usein paras vaikutus :mrgreen: :lol: . Tablettimuotoiset benzot kun eivät toimi muuten, kuin suun kautta otettuina, pl. Dormicum, jonka saa kyllä toimimaan I.V.:nä, mutta sitä en suosittele. En itseasiassa suosittele koko lääkettä muutenkaan. Sillä saa aikaan lähinnä vittumaisen rebound-ahdistuksen. Tämä toki vain oma kokemus. Kaipa se jossakin nk. toimenpidehumautuksessa asiansa ajaa.

Tykkäähän sitä monikin rätkiä benzonsa ränniinsäkin ja kuulemma hyvin pärisee :lol: :roll: . Joo, pärisee oikeasti tasan yhtä hyvin, kuin jos vetäisi ne ryyninsä vessasta alas :mrgreen: .


Krapulaan auttaa pami aika nopeesti ja tulee oikeen lepposa olo.

Sekakäyttö on tunnetusti aika vaarallista,vaikka kyseessä onki pelkkä rauhottava.

Ahdistus/paniikkihäiriö..siihen auttaa ja tuo ehkä paremman mielialan..
Onhan päivä huomennakin
Rauzku
Miedosti panostava jäsen
 
Viestit: 21
Liittynyt: 20.10.2021 17:45:26

Re: Diapam 5mg viihdearvoa? Millaisia määriä?

ViestiKirjoittaja solstagylle » 23.9.2022 08:54:31

Winston84 joo oon nähny ku rätkitään Xanoreita hihaan. Ei vaa jaksanu jahhaa et hukkaan menee. Plugaamalla opamoxit (vesiliukoisena bentsona siis) toimii ku jaksaa venaa että se liukenee kunnolla veteen :D mut...niin... no niin :D
Avatar
solstagylle
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 855
Liittynyt: 12.8.2009 16:27:13

Re: Diapam 5mg viihdearvoa? Millaisia määriä?

ViestiKirjoittaja aaaaaaa » 19.12.2022 23:16:12

tunnontuska00 kirjoitti: Ookei no totta kaikki ne vedin ja kai se vaikutti niinku sen pitikin olin rauhallisempi eikä ahdistanu niin paljon, eikä myöskään tänään mikä oli outoa ni ahdistanu

sanoisin et varsin tyypillinen ryynikännikokemus "ei vaikuttanu paljoo mitää". voisin veikata, että todelisuudessa AP oli aika sekasin ja jos olis ollu kaveri seurana niin kuittia ois tullu

älkää leikkikö viinalla ja bentsoilla
aaaaaaa
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 89
Liittynyt: 4.10.2021 13:59:27

Edellinen

Paluu Sauna

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 10 vierailijaa