Olet täällä

Subutex ja plugaamisen mahdolliset haitat?

Saunassa keskustellaan huumeista haittojen vähentämisen näkökulmasta. Luethan Saunan säännöt. Kirjoittaminen vaatii rekisteröitymisen. Viuhahda paikalle!

Valvoja: Päihdelinkin toimitus

Subutex ja plugaamisen mahdolliset haitat?

ViestiKirjoittaja Tankki » 25.1.2020 23:44:49

Onko täällä ketään joka on plugannut subutexia pidempään kuin vuoden? Itse siis plugaan pelkästään noin 3krt. viikko 4mg kerrallaan ja mietin et meneeköhän tästä perse ihan tohjoksi pidemmällä tähtäimellä JOS en saa nyt lopetettua tätä hiivatin riippuvuutta. Tässä nyt vuoden päivät itse plugaillut. En ole koskaan käyttänyt mitään IV. enkä käytä, että juuh olen ehkä vähän kummallinen tapaus. Muutenkaan en käytä mitään muuta kuin subutexia. Siihen päädyin kun elämä potki jo tuhannetta kertaa taas päähän pari vuotta putkeen ja mielenterveydenhoito nyt on mitä on Suomessa meidän vaikeampien tapausten kohdalla niin aloin sitten lääkitä idioottina itse itseäni.

Mut jos siis on joku jolla on kokemuksia pitkäaikaisen plugaamisen aiheuttamista haitoista niin arvostaisin haittakokemuksien jakamista.

Tämä viimeinen viesti on ehkä vähän harmaalla alueella, mutta kun aloitin subutexin plugaamisen niin peräpukamat katosivat kokonaan. Näin niinkun yhtenä huomiona.
Kikkelis kokkelis mitäs läksit
Tankki
Miedosti panostava jäsen
 
Viestit: 6
Liittynyt: 6.10.2019 15:20:09

Paluu Sauna

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 4 vierailijaa