Olet täällä

Greipistä apua Bentsolopetukseen?

Saunassa keskustellaan huumeista haittojen vähentämisen näkökulmasta. Luethan Saunan säännöt. Kirjoittaminen vaatii rekisteröitymisen. Viuhahda paikalle!

Valvoja: Päihdelinkin toimitus

Greipistä apua Bentsolopetukseen?

ViestiKirjoittaja Spark » 26.6.2020 21:32:15

greippi vahvistaa haitallisesti useiden kalsiumkanavan salpaajien sekä immunosuppressiolääkkeiden, karbamatsepiinin ja bentsodiatsepiinien vaikutusta. https://www.mediuutiset.fi/uutiset/grei ... 6c0a3752e0

Koska lääkäri teki aivan liian nopean lopetusohjelman, olotilat ihan hirveitä. Kuinkahan paljon tuo greippi tehostaisi?
Tilanne ei ole ikinä niin huono ettei sitä saisi dynaamisella huonommaksi
Spark
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 157
Liittynyt: 6.6.2006 02:06:25

Re: Greipistä apua Bentsolopetukseen?

ViestiKirjoittaja Winston-84 » 1.7.2020 06:25:11

^ Buustaahan greippi benzojen vaikutusta siten, että se pidentää niiden puoliintumisaikaa ja täten kerryttää niitä elimistöön enemmän, mutta jos tarkoituksena on päästä benzoista eroon, niin eikö silloin moisessa greippikikkailussa ole aikamoinen itsekusetuksen maku :? . Toki, jos lekuri on noin yleensä määrännyt liian pienen, ts. sellaisen annoksen, joka ei tepsi lääkinnällisessä mielessä, niin greipin käytössä voi olla ihan ideaakin, mutta alasajossa tuo homma lähinnä pitkittänee kärsimystä.

Sä olet nyt aika monta kertaa kysellyt keinoja päästä vuosikymmenien benzojen HC-käytöstä eroon kivuttomasti tai mahdollisimman vähällä kivulla ja usko jo, ettei sellaista keinoa ole olemassakaan. Olen muistaakseni sanonut tämän ennenkin, mutta sanonpa taas: Kun nuo 2 vko.-kk. pikavieroitukset eivät sulla kerta kaikkiaan toimi(Kuten harvemmin pitkäaikaisen benzojen käytön lopettamisessa toimivat), niin ehkä olisi aika kokeilla muuta. Käytännössä siis sitä, että etsit lääkärin(Vaikka yksityiseltä puolelta psykiatriaan erikoistuneen), joka määrää sulle benzoja riittävästi, eikä painosta lopettamiseen. Sen jälkeen hoidat niillä lääkkeillä alasajon omaan tahtiisi ja niin hitaasti, kuin sua itseäsi suinkin huvittaa. Voihan siinä kestää helposti pari-kolmekin vuotta, mutta sillä tavoin sulla olisi edes jotkin mahikset päästä benzoista eroon ilman hirveää kidutusta ja paluuta jälleen lähtöruutuun, kun liian rankat reflat torppasivat homman heti kättelyssä.
Winston-84
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 13047
Liittynyt: 27.4.2012 18:43:25

Re: Greipistä apua Bentsolopetukseen?

ViestiKirjoittaja Varpusemo » 1.7.2020 17:18:20

En tiedä mitä benzoa käytät mutta jo se on Diapam niin kympistä päivässä voi jo lopettaa seinään.

Nim.merkki: kokemusta löytyy.
Varpusemo
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 931
Liittynyt: 24.11.2019 11:15:22


Paluu Sauna

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 11 vierailijaa