Olet täällä

Ksalol ja seulat?

Saunassa keskustellaan huumeista haittojen vähentämisen näkökulmasta. Luethan Saunan säännöt. Kirjoittaminen vaatii rekisteröitymisen. Viuhahda paikalle!

Valvoja: Päihdelinkin toimitus

Re: Ksalol ja seulat?

ViestiKirjoittaja strigoi » 20.5.2021 17:02:46

kotitalo kirjoitti:Tullut käytettyä näitä nappeja (nistä tietää efre mitä sisältävät milloinkin kun vaikutus vaihtelee) noin kuukaus pari. Lopetin diteb että nyt viime perjantaina söin voine se 2kpl.

Pitäis mennä seulaan js siinä varmistetaan kaikki bentsot. Milloin vois olettaa että ei näy enää seuloissa?

Kiitän etukäteen vähöisemmästäkin tiedosta.


Mulla on näkynyt viikko käytön jälkeen, vaikka en ole mitään levy per päivä annoksia rouhinut. Kaverilla samasta satsista näkyi kolme päivää, eli hyvin yksilökohtaisesti näkyy seuloissa.

Itse olisin ainakin viikon putsina ennen seuloja. Jos pitäis antaa puhtaat seulat, mutta olet käyttänyt, niin antaisin vesikuset ja odottelisin pari viikkoa uusia seuloja. Näin ollen sais viikon-pari lisäaikaa ja sit vois antaa helposti putsit.
Ei se siitä
Avatar
strigoi
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 166
Liittynyt: 4.4.2008 20:07:22

Re: Ksalol ja seulat?

ViestiKirjoittaja Winston-84 » 23.5.2021 06:23:21

^ Vesikusilla saattaa saada pelattua aikaa ihan instanssista riippuen. En silti luottaisi niihin ihan liikoja. Joissakin paikoissa vesikuset voidaan tulkita automaattisesti positiiviseksi tulokseksi. En tiedä, onko moinen ihan laillista, mutta varsin kirjavia käytäntöjä sitä on edelleenkin eri tahoilla, vaikka periaatteessa sääntöjen pitäisi olla kaikkialla samat.
Winston-84
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 12497
Liittynyt: 27.4.2012 18:43:25

Re: Ksalol ja seulat?

ViestiKirjoittaja Thatspecialsomeone » 24.7.2021 00:52:10

Näistä on sit laajassa seulassa löytynyt kaikkea maan ja taivaan väliltä, tutkari bentsoja, fentanyyliä, kipsilevyjen kipsiä. Siis niissä voi olla mitä vain, eikä koskaan tiedä mitä ne sisältää.

Et jos mietit ksalolia ja seuloja, niin god only knows mitä voivat sisältää ja kauan näkyä.

Älkää ostako noita ulkomaisia bentsoja, suuriosa niistä on ensinnäkin väärennettyjä eikä sisällä mitään keskushermostoon vaikuttavaa ainetta. Toinen iso osa, on jotain fentanyyliä tai tutkari bentsoa sisältäviä nappeja. Lopuksi jää ehkä, oman arvion mukaan 10-15% kaikista ulkomaisista napeista, jotka sisältää sitä mitä kuuluukin. Eli sanoisin, et kun ostat ksalol listan, on 10 kertaa todennäköisempää et ne sisältää jotain skeidaa(mahdollisesti tappavaa, kuten fentanyylin kanssa), sen sijaan et saisit alpratsolaamia.
“I had no particular desire to enlighten them, but I had some difficulty in restraining myself from laughing in their faces, so full of stupid importance.”
Avatar
Thatspecialsomeone
Miedosti panostava jäsen
 
Viestit: 23
Liittynyt: 20.3.2021 11:58:11

Edellinen

Paluu Sauna

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 27 vierailijaa