Olet täällä

Miksi käytät huumeita?

Saunassa keskustellaan huumeista haittojen vähentämisen näkökulmasta. Luethan Saunan säännöt. Kirjoittaminen vaatii rekisteröitymisen. Viuhahda paikalle!

Valvoja: Päihdelinkin toimitus

Miksi käytät huumeita?

ViestiKirjoittaja KotikemianMaisteri » 22.8.2021 14:25:10

Yksinkertainen kysymys. :idea:
Päivä kerrallaan
Avatar
KotikemianMaisteri
Miedosti panostava jäsen
 
Viestit: 1
Liittynyt: 22.8.2021 14:21:48

Re: Miksi käytät huumeita?

ViestiKirjoittaja Mastodontti » 23.8.2021 07:21:57

Yksinkertaisesti oman henkeni, terveyteni ja hyvinvointini vuoksi/tueksi. Huumeiksihan lasketaan vain kaikki laittomat psykoaktiiviset aineet (sekä tietysti joukko pkv-lääkkeitä joihin ei löydy reseptiä) ja näistä on käytössä vain ajoittainen laiton kannabis lääkekannabiksen (Bedrocanin) lisäksi koska tarvitsen sativaisen kukan lisäksi myös todistettavasti useiden psykiatrien mukaan laadukkaita indicaisiakin-lajikkeita joita Suomen markkinoilla ei ole (tarkoituksellisesti) ainakaan vielä lainkaan valitettavasti tarjolla. Lukuunottamatta Bedicaa joka on kokemukseni mukaan lähinnä huono vitsi.

Lisäksi satunnaisesti menee myös laitonta sativaa/hybridiä sillä Bedrocaniin kuten yleensäkkin kannabikseen kehittyy ns. "lajikekohtainen toleranssi" joten tämä auttaa tiputtamaan laillisen lääkkeeni lajikekohtaista toleranssia, että se jatkossa toimii taas aivan yhtä hyvin kuin aikaisemminkin.
Mastodontti
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 1024
Liittynyt: 15.10.2017 16:21:59


Paluu Sauna

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 18 vierailijaa