Olet täällä

lyrica 300mg vaikutus aika + piri

Saunassa keskustellaan huumeista haittojen vähentämisen näkökulmasta. Luethan Saunan säännöt. Kirjoittaminen vaatii rekisteröitymisen. Viuhahda paikalle!

Valvoja: Päihdelinkin toimitus

lyrica 300mg vaikutus aika + piri

ViestiKirjoittaja kaikkimenee » 24.11.2021 05:23:59

JOTTA VASTAUKSIKSI EI TULE PELKKÄÄ PAASAUSTA MITEN KANNATTAA JÄTTÄÄ HUUMEET VETÄMÄTTÄ. Mainittakoon että 7vuoden riippuvuus kaikkeen on nyt loppunut melkein kokonaan 2 viimevuoden aikana jolloin omasta tahdosta ollut useita 3vk-3kk ja nyt alkuvuodesta 4kk päihteettömiä jaksoja. nyt (riippuvuuden jatkamisena pitämääni) korvaushoito korttia käännetään ensimmäisen ja viimisen kerran jonka jälkeen tähän aikaan ensivuonna kaikki huumeet ja niihin liittyvät ystävä ovat muisto vain. niin syvältä paskasta noustu normaalien ihmisten kriteerit täyttävään elämään jota varjostaa enää pallo viikossa niminen paha tapa. tämä nyt päällä oleva kombo lähinnä "vanhojen hyvien/paskojen aikojen kunniaksi" korvaushoidon kusitestit alkavat pian ja kun toteavat vain subun näkyvän aloittavat buvidal hoidon. jota odotan sukat jalassa pyörien. piikki mahaan viikossa ja kadulta osto ja päivittäinen vetämis tapa ovat historiaa.

sitä muuten olen miettiny miks noin +200 tuntemaani kh potilasta jatkavat katu huumeiden käyttöä eivätkä jätä sitä taakseen ja hae töitä mihin pääsee nolla kokemuksella? itsellä koulun huonoimmat arvosanat ja 6vuotta pelkkää huumeiden myyntiä takana. silti onnistuin haastatteluun panostamalla tosissani saamaan työpaikan heti ja tällä palkalla 10k ulos otto maksettu kesään mennessä pois. 1/3 neki perkule nappasivat kuussa eikä tietenkää saanu sovittuu maksu suunnitelmaa.

RAITISTUMINEN ALKAA KAIKKIEN ADDIKTIEN ELÄMÄSTÄ POIS JÄÄMISELLÄ JA MUUTOLLA PAIKKAAN MISSÄ ET TAPAA NÄITÄ HENKILÖITÄ. NUMEROT, SOMET JA KAIKKI MAHDOLLINEN POIS KÄYTTÄJIEN NÄKYVISTÄ. niin ja tutustu mahdollisimman moneen ihmiseen kenellä ei huumeista ole kokemusta eläkä paljasta huume historiaasi myöskään heille elleivät jostain selville saa. VITARAN VAIKEETA TIEDÄN MUT NÄMÄ SE RAITISTUMINEN VAATII


elikkä vauhtia alla ja hyvää onkin, MUTTA unohdin aivan täysin syöneeni 6 lolia 3h ennen vetoja. ihmettelin kun eipä euforisia nousuja juurikaan mut muuten olo niinkuin pitää.

eli siinä vähä infoo olosta ja varsinainen kysymys on seuraavanlainen.
-- yks 300mg lyrica tossa ja kelasin et jos se nyt jotenkin buustais ees vähä tai jotenki tulis "euforisempi" olo tai sinne suuntaan. Elikkä siis kannattaako
(1.) syödä tollasenaan vaan kapseli suuhun noin tunnin vaikutus ajalla
VAI
(2.) puranko kapselin sätkäpaperiin pommi tyyliin jolloin sulais nopeemmin ja teho olis kai yhtä maximaalinen mut vaikutus alkas aikasemmin kun sulais ns heti.
(3.) sitäki kelasin jos sekotan sisällön klikkiin ja juon sen vaa + mukillinen tai pari vettä vie pääl🤔

nokitusta ja piikitystä turha ees läpällä heittää kun kymmenet tälläiset kerrat vuosien varrella todistanut ja paremmin toimii syötynä jos noilla muilla edes lainkaan toimii.

(tiedän ettei henki lähe kun vuosia sitten sellasia seka annoksia et ei kyllä pitäs henki pihistä enään)

tuli pitkä postaus ja vähä paasauksenki puolel meni mut no... ei varmaan yllätä jos on kiskottu muutaki ko pulkkaa kirjotus hetkel😅
"tilanteen ollessa toivoton ei kinä saa menettää toivoa koska silloin asiat ei koskaan muutu" - minä
Avatar
kaikkimenee
Miedosti panostava jäsen
 
Viestit: 1
Liittynyt: 24.11.2021 04:37:35

Paluu Sauna

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 10 vierailijaa