Olet täällä

Lyrica+Subutex

Saunassa keskustellaan huumeista haittojen vähentämisen näkökulmasta. Luethan Saunan säännöt. Kirjoittaminen vaatii rekisteröitymisen. Viuhahda paikalle!

Valvoja: Päihdelinkin toimitus

Lyrica+Subutex

ViestiKirjoittaja hcuser » 20.2.2022 17:24:49

Kellään tästä tietoa? Onko muka pelkästään Lyrica ja Subu aiheuttanut nämä siis ilman mitään huonoon asentoon nukahtamista tai jotain tapaturmaa missä potilaan verestä on löytynyt näitä?
Kahden lääkkeen sekakäyttö aiheuttanut neliraajahalvauksia – lääkärin tiedossa useita uusia tapauksia https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/a24c ... 0214292fcb
hcuser
Miedosti panostava jäsen
 
Viestit: 2
Liittynyt: 20.2.2022 17:18:12

Re: Lyrica+Subutex

ViestiKirjoittaja Winston-84 » 23.2.2022 01:48:35

Luin saman uutisen ja ihmettelin ihan samaa. Kyllähän näitä pyörätuoliin tai muuten itsensä vammaisiksi sählänneitä narkkareita riittää, mutta aina olen kuullut tai ajatellut, että taustalla on juuri huonossa asennossa pitkään retkottaminen, tapaturma, hengityslamaan tipahtaminen, I.V. -käytössä tökitty rännit täyteen paskaa tmv. välillinen seuraus.

Monella on buprenorfiini+pregabaliini- tai oksikodoni+bentsodiatsepiini-lääkitys ihan lääkärin määräämänä, eivätkä kai hirveän usein niistä pysyvästi vammaudu. Toki puhtaasti kipuun lääkkeitä käyttävillä ns. kunnon ihmisillä annokset harvemmin ovat sitä luokkaa, kuin HC-sekiksillä. Sitten kun miettii, millaisia mömmöjä ja millaisilla annoksilla ihmisiin tuupitaan sairaalassa leikkaussalissa tai teholla. Yleensä sieltäkin tullaan ulos ilman pahempia vaurioita, vaikka välillä siinäkin touhussa tietty voi käydä köpelösti. No, siellä toki on anestesialääkärit sun muut ammattilaiset valvomassa kaiken aikaa.

En nyt muista ulkoa tuota uutista, enkä jaksanut lukea sitä uudelleen, mutta oliko niitä tapauksia edes niin kovin montaa. Ihan voisivat mennä sen piikkiin, että on tapahtunut muutakin, kuin pelkästään käytetty noita roippeita sekaisin. Ei siinä tosin mitään uutta ja ihmeellistä olisi, että lääkkeillä X ja Y on yllättävänkin vakavia yhteisvaikutuksia. Jotenkin vain tuosta, että nimenomaan narkomaanit mainittiin tuli vähän sellainen moralisoiva ja vanhan ajan huumevalistus tyyppinen fiilis, tyyliin: jos vedät LSD:tä, kuvittelet olevasi appelsiini ja kuorit itsesi :lol: . Sikäli en epäile, etteikö lääkäri, joka on ottanut ihan asiakseen tutkia tätä tietäisi enemmän, kuin minä tai joku muu nisti, mutta vähän tuo kyllä herätti ajatuksia. No, sekakäyttö on riskaabelia touhua joka tapauksessa...
Winston-84
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 13121
Liittynyt: 27.4.2012 18:43:25


Paluu Sauna

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 14 vierailijaa