Olet täällä

Strattera ja stimulantit

Saunassa keskustellaan huumeista haittojen vähentämisen näkökulmasta. Luethan Saunan säännöt. Kirjoittaminen vaatii rekisteröitymisen. Viuhahda paikalle!

Valvoja: Päihdelinkin toimitus

Strattera ja stimulantit

ViestiKirjoittaja Muumimörkö » 18.9.2022 14:32:26

Oon saamassa ADHD:seen lääkityksen ja kiinnostaa onko kellään tietoa miten reagoi vauhdin, metan essojen tai MDMA:n kanssa? 🤔

En oo siis vuosiin käyttäny, mut välillä tekis mieli käydä pyörähtään jossain reiveissä ja en haluais saada mitään serotoniinisyndroomaa :lol:
Muumimörkö
Miedosti panostava jäsen
 
Viestit: 1
Liittynyt: 18.9.2022 14:29:10

Re: Strattera ja stimulantit

ViestiKirjoittaja Winston-84 » 21.9.2022 18:13:32

Stratteran pakkausselosteen mukaan MAO-estäjien samanaikainen käyttö on vasta-aihe Stratteran käytölle. Tästä voisi siis päätellä, että serotoniinisyndrooman riski on olemassa, jos tuota kombottaa MDMA:n kera. Toisaalta Strattera vaikuttaa noradrenaliiniin, eikä serotoniiniin, joten mene ja tiedä.

Vaikkei varsinaista serotoniinisyndrooman riskiä olisikaan, niin Stratteran kombottaminen mainitsemiesi emmeiden kanssa tuskin on kovin terveellistä ja turvallista. Kouristuskynnyksen laskua siitä voi seurata, sydän voi tykätä kyttyrää, elimistö voi kuivua enemmän tai vähemmän vakavin seurauksin ym. Noudattasin varovaisuutta ja jättäisin ainakin pariksi päiväksi Stratterat ottamatta silloin, jos aiot ottaa MDMA:ta tai piriä.
Winston-84
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 12945
Liittynyt: 27.4.2012 18:43:25


Paluu Sauna

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 10 vierailijaa