Olet täällä

Ei lähde henki ,ei millään

Lataamossa keskustellaan mielenterveyden pulmista ja päihteiden yhteydestä mielenterveyteen. Tervetuloa lataamaan akkusi vertaisten tuella! Kirjoittaminen vaatii rekisteröitymisen.

Valvoja: Päihdelinkin toimitus

Ei lähde henki ,ei millään

ViestiKirjoittaja amanda » 8.9.2017 22:06:06

Otin tässä noin kuukausi sitten melkoisen annoksen lääkkeitä. Kaikki mitä kaapista löytyi ( 30 kpl imovane 7,5 mg, valdoxan 25 mg x 60 kpl, ketipinor 25 mg x 50 kpl, burana 600 mg x 50 kpl, ecitalopram 10 mg x 40 kpl, duact 20 kpl, tramal 100 mg x 40 lisäksi vielä jotain tulehduskipulääkkeitä joiden nimeä en muista. Kaikki huuhtelin alas parilla pullollisella viiniä.
Tuloksena oli että olin taju kankaalla hieman yli 2 vuorokautta.
Kerroin tästä sosiaaliohjaajalle jolle minulla oli aika muutama päivä tuon jälkeen muissa asioissa, että josko hän ottaisi lääkäriin yhteyttä ja saisin uusia mielialalääkkeitä. (olennsyönyt niitä noin 8kk)
Ei suostunut lääkäri kirjoittamaan enää mitään lääkettä sillä kertaa.
Tapasin kyseisen lääkärin pari viikkoa tapahtuneen jälkeen diagnosointia varten eikä hän sanallakaan maininnut asiasta. Ei kiinnostanut vointi eikä mitä lääkkeitä olin ottanut tai edes miksi olin ottanut..... Täytettiin vain jotain kaavaketta jonka olin saanut kotiin esitäytettäväksi aikaisemmin.
Tapaamisen lopuksi lähinnä anelin että saisin nukahtamislääkkeitä kun se uni ei vaan tule. Kirjoitti ketipinooria ja ataraxia. Eivät kyllä juurikaan unen tuloa helpota.
Nyt tässä odottelen pääsyä jonkin mielialatyöryhmän hoiviin.
Siis tapauksesta on kulunut jo melkein kuukausi eikä kukaan ole kiinostunut miten minä voin. ( samoihin aikoihin loppui myös työterveys, kun eivät tietenkään jatkaneet työsopimusta, kun tälläinen sairaus tuli) Ei aavistustakaan koska sieltä ottavat yhteyttä.
Eikös se mielialalääkkeiden kertaheitolla lopetuskin on melkoista arpapeliä?
amanda
Miedosti panostava jäsen
 
Viestit: 1
Liittynyt: 8.9.2017 21:20:03
Ollut juomatta

Re: Ei lähde henki ,ei millään

ViestiKirjoittaja Päihdelinkin moderaattori » 9.9.2017 13:45:24

Hei,

Tilanteesi kuulostaa vakavalta, itsemurhayritykset tulee ottaa aina vakavasti ja tässä tilanteessa niin ei selvästikään olla tehty. Sinulla on oikeus hyvään hoitoon ja jos suinkin mahdollista, suosittelisin ottamaan yhteyttä paikkakuntasi potilasasiamieheen jos tilanne ei ratkea muuten. Voit pyytää hoitavalta taholta yhteystiedot sekä ohjeet yhteydenottoa varten.

Muistathan että apua on tarjolla! Jos tilanteesi menee nopeasti huonoon suuntaan, voit aina soittaa hätänumeroon 112 josta lääkäriambulanssi voi tulla arvioimaan tilanteesi. Voit myös soittaa valtakunnalliseen kriisinumeroon 010 195202. Toivottavasti saat pian tarvitsemasi avun.

-Päihdelinkin moderaattori
Avatar
Päihdelinkin moderaattori
Moderaattori
 
Viestit: 270
Liittynyt: 12.4.2011 13:04:03

Re: Ei lähde henki ,ei millään

ViestiKirjoittaja ALLU KAPONEN » 10.9.2017 12:27:58

k
ALLU KAPONEN
 

Re: Ei lähde henki ,ei millään

ViestiKirjoittaja Varpushaukka » 30.5.2018 14:51:31

Olen hiukkasen pihalla tällä hetkellä joten en lukenut sinun viestiä tarkasti. Mutta kyllä se henki lähtee jos vain sitä haluaa. Kaikki nämä överit lääkkeistä ovat vain huomion keräämistä, harvoin niihin kuolee.
Tohtori Pentti Kejonen
Varpushaukka
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 788
Liittynyt: 17.1.2018 13:19:24
Ollut pelaamatta


Paluu Lataamo

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa