Olet täällä

Mistä akuuttia apua?

Lataamossa keskustellaan mielenterveyden pulmista ja päihteiden yhteydestä mielenterveyteen. Tervetuloa lataamaan akkusi vertaisten tuella! Kirjoittaminen vaatii rekisteröitymisen.

Valvoja: Päihdelinkin toimitus

Mistä akuuttia apua?

ViestiKirjoittaja luuseriäiti » 4.7.2019 11:26:47

Hei,

Onko aikuisille mitään chattiä? Sellaista missä voisi puhua. En pysty soittamaan mihinkään.

Tosi tyhmä viesti, mutta en jaksa yrittää enempää, koska en tiedä onko tämä oikea palsta edes? Kuulostan ihan 8-vuotiaalta, joka joskus tunnenkin olevani.

112 tuskinpa auttaa. Pitäisi olla hyppäämässä (tai hypätty jo) junanraiteille tai muuta.
luuseriäiti
Miedosti panostava jäsen
 
Viestit: 41
Liittynyt: 21.2.2013 14:28:46

Re: Mistä akuuttia apua?

ViestiKirjoittaja Päihdelinkin moderaattori » 5.7.2019 08:36:41

Hei,

viestisi aiheutti huolta tilanteestasi! Viestimme tulee hieman myöhässä, mutta aikuisille on olemassa chat-palveluita erilaisiin kriisitilanteisiin esimerkiksi Ensi ja turvakotien liitolta, voit halutessasi laittaa heille viestiä tekstiviestitse, whatsapp-sovelluksella tai chat-palvelun kautta verkkosivulta. Päihdelinkin kautta voit myös ilmoittautua myös äitiryhmään.
Jos tilanteesi on akuutti, voit aina soittaa 112 ja saada sieltä tarvitsemaasi nopeaa apua, elämäntilanne voi joskus tuntua kohtuuttoman raskaalta, mutta apua on saatavissa, et ole yksin!

Yst.terv.
Päihdelinkin moderaattori
Avatar
Päihdelinkin moderaattori
Moderaattori
 
Viestit: 265
Liittynyt: 12.4.2011 13:04:03

Re: Mistä akuuttia apua?

ViestiKirjoittaja luuseriäiti » 6.7.2019 13:22:32

Kiitos vastauksesta!

Tuohon äitiryhmään olenkin joskus kuulunut, vuosia sitten, mutta seuraava näyttäisi alkavan vasta syyskuussa.

Olen jo A-klinikan asiakas, mutta minua ei juuri auta se, että silloin tällöin käyn siellä höpöttelemässä olenko juonut vai en.

Juurikin jotain "mielenterveys-chattiä" etsin niihin pahimpiin hetkiin. Joskus olen jutellut siellä solmussa-chatissä, mutta jälkeen päin huomasin että se on alle 29-vuotiaille. :shock: (Ja niihin on aina tuntien jonot.)

Pari kertaa olen uskaltautunut soittamaan auttaviin puhelimiin, mutta niissä aina yhtä tylyä. Koska alkoholisti on automaattisesti itse pilannut elämänsä, niinkun tietenkin onkin. :cry: Ekan kerran soitin jo vuosia sitten, tyly naisääni neuvoi, että mitäs jos pistäisit korkin kiinni? Tässä muutama päivä sitten soitin, ja pahoittelin etten pysty puhumaan kun itkettää kovin, niin mieshenkilö sanoi että no soita uudestaan sitten kun pystyt.

:cry:
luuseriäiti
Miedosti panostava jäsen
 
Viestit: 41
Liittynyt: 21.2.2013 14:28:46


Paluu Lataamo

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa