Olet täällä

Taisteluväsymys

Lataamossa keskustellaan mielenterveyden pulmista ja päihteiden yhteydestä mielenterveyteen. Tervetuloa lataamaan akkusi vertaisten tuella! Kirjoittaminen vaatii rekisteröitymisen.

Valvoja: Päihdelinkin toimitus

Taisteluväsymys

ViestiKirjoittaja haluanpois » 19.2.2020 15:29:45

Noni täällä taas. Nyt on elämässä tullut lopullisesti mitta täyteen ja paha taisteluväsymys. Masennus todella pahana nyt yli 2 vuotta (siis sen perus/hallittavissa olevan lisäksi).

Tähän yli 2 vuoteen vuoteen sisältynyt koiran paha sairastaminen joka johti rakkaimpani ja ainoan ystäväni pääsyyn sateenkaarisillalle. Työsyrjintä jonka johdosta savustettiin ulos työpaikasta. 2 kertaa itsemurhayritys ja 2 kertaa osastohoito ja lukematon määrä erilaisia pillereitä. Viime vuonna kova yritys päästä käsiksi siihen ah niin ihanan tylsään arkeen, mutta kun ei jaksa niin ei jaksa.

Tänään maksoin Maaliskuun vuokran ja nyt on rahat kohta loppu. Ehkä jaksaisin tehdä osa-aikatyötä,mutta se tuskin menee työeläyhtiössä läpi sillä eihän se ole kustannustehokasta.
Nyt en sitten enää jaksa välittää ja olen täysin sinut sen asian kanssa, että kohta on vaan aika poistua tästä surkeasta PASKASTA. sIINÄ VAIHEESSA KUN MENEE LUOTTOTIEDOT on viimeisttän lähdettävä. Oikeastaan kun ajattelen kuolemista niin tuntuu hyvälle ja tulisi vihdoinkin loppu tähän säätämiseen ja saisi ikuisen rauhan. Tässä on nyt eletty kohta 2 vuotta laina-ajalla ja nyt se on tulossa loppuun ja hyvä niin sillä kun on loppu niin on loppu.
Nahkurin orsilla tavataan
haluanpois
Miedosti panostava jäsen
 
Viestit: 23
Liittynyt: 27.5.2018 09:39:14
Ollut savuton

Re: Taisteluväsymys

ViestiKirjoittaja Plinkin tiimi » 20.2.2020 10:03:29

Hei haluanpois,

Tilanteesi on jatkunut pitkään ja elämäsi tuntuu ylitsepääsemättömän raskaalta ja yksinäiseltä. Itsemurha ei ole kuitenkaan ainoa vaihtoehto. Täysin yksin et ole, sillä olet kirjoittanut tänne useasti ja sinua kuullaan. Olethan huomannut, että sinulle on kommentoitu aikaisempiin viesteihisi? Ylläpitokin on ollut sinuun yhteydessä.

Onko sinulla hoitokontakti olemassa? Oletko puhunut ajatuksistasi siellä? Itsetuhoisista ajatuksista ei pidä vaieta, vaan niistä kannattaa puhua hoitotaholle avoimesti ja suoraan. Samalla tavoin kuin olet tällä palstalla kertonut.

Apua on saatavilla, ja se kannattaa ottaa vastaan. Oletko soittanut Kriisipuhelimeen? Myös Itsemurhien ehkäisykeskuksesta voit saada apua. Muistathan, että voit myös aina akuuttitilanteessa soittaa ambulanssin, hätänumero on 112.

Toivon todella, että yrittäisit vielä saada itsellesi apua.

Pinja/Plinkin tiimi
Avatar
Plinkin tiimi
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 64
Liittynyt: 31.1.2020 09:05:44

Re: Taisteluväsymys

ViestiKirjoittaja haluanpois » 23.2.2020 11:10:57

Kiitos vaan hyvästä yrityksestä, mutta kuten otsikko kertoo niin nyt oikeasti riittää ja väsynyt tähän kaikkeen.
On ollut hoitosuhde jo kohta 2 vuotta.

Ei vaan ole enää elämänhalua yhtään jäljellä ja vaikka olisikin niin elämän ehdot ovat lopussa.
haluanpois
Miedosti panostava jäsen
 
Viestit: 23
Liittynyt: 27.5.2018 09:39:14
Ollut savuton


Paluu Lataamo

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa