Olet täällä

kannabis raskauden aikana

Savusauna on tarkoitettu kannabiskeskustelulle haittojen vähentämisen näkökulmasta. Kirjoittaminen Savusaunaan vaatii rekisteröitymisen.

Valvoja: Päihdelinkin toimitus

Re: kannabis raskauden aikana

ViestiKirjoittaja Missä ne hölmäläiset asuivat? » 20.11.2012 19:26:46

KANNABIS SATIVA <0,2%THC=KUITUCANNABIS (laki, tosin erittäin moni lajike sisältää hiukan enemmän THC:tä, kuitenkin alle1%), THC-määrä 4,5%= hippien ganja, THC=20-25%= "UUDET", VAHVAT LAJIKKEET!

mama62 kirjoitti:Vittu mitä paskaa jauhat. Harmi et olin niin utelias ja tsekkasin tämän ketjun :shock:
Vai kasvaa se ihan luonnon varaisena, hiukan niinkuin voikukkaset ja horsmat vai? No huppistakeikkaa :lol:


En tämän viestin jälkeen todellakaan voi muuta kuin myöntää syyn siihen, että maamme on tässä tilassa! Cannabis Sativa on ollut useassa eri käytössä kauan ennen monia muita tekstiilejä. Kuituhampun viljely on Suomessa LAILLISTA! Se EI SISÄLLÄ THC:tä (sitä määriä että siitä saisi pään sekaisin :shock: :o )ja se on myös rikkaruoho, aivan kuten nokkonen (joka on myös erittäin hyvä vaatekuitu, mikäli käyt lankaliikkeessä ostapa hamppulankaa!). 70% erikoispapereista kuten shekeistä, risloista, seteleistä yms. yms on tehty hampusta! Turun AMK hakee yhteistyötekijöitä hampun kasvatukseen, hamppu kun puhdistaa maata ja tarvitsee paljon vähemmän vettä yms. kuin esim pvl/plv.. Talvivaara on tällä putkinäöllä TODELLAKIN ainoa Suomen vaihtoehto.. :lol:

Hamppu pähkinänkuoressa, Turun AMK

Siemeniä kannattaa tilata, 10kg kuitusiemeniä saa todella edullisesti, hyvää syötävää sekä samalla voi viskellä niitä keväällä hiukan joka puolelle! Samaa sukua kuin nokkonen, rikkaruoho ja historiassa todella hyödyllinen kasvi USEALLA tavalla! Sama ongelma on hakaristissä, Swastika on ollut vuodenkierron, auringon ja hyvän onnen symboli ollut yli 2000v ja yksi ihminen on tehnyt symbolista kirosanan! Tässä kirosanan on tehnyt MEDIA ja ihmisten TIETÄMÄTTÖMYYS! Miettikää paljon kulutatte luontoa ja antakaa sen naapurin ämmän soittaa kytät tarkastamaan kuituhamppunne! :roll:

Kaikilta raskaana olevilta otetaan huumetestit, onneksi!
Missä ne hölmäläiset asuivat?
 

Re: kannabis raskauden aikana

ViestiKirjoittaja Kokemusta ja tietoa on » 21.11.2012 14:23:37

Pointti oli se että luonnonvarainen kasvi tarkoittaa eri asiaa kuin viljelty kasvi (että tosiaan sitä (luonnon)tietoa tarvitaan ennemmän ;)). Esim voikukka on luonnonvarainen kasvi ja peruna viljelty kasvi. Antamassasi linkissä sanotaan että hamppua on VILJELTY Suomessa tuhat vuotta, mistä lie Aasiasta sitten tullut Suomeen. Kotoperäinen kasvi se tuskin on.

Tässä ketjussa tuskin kukaan on ei-THC pitoisen hampun viljelyä vastustanut vaan ainoastaan sitä THC -pitoisen hampun viljelyä ja käyttöä. Oikeen retostellen kehutaan että THC pitoista kannabista on käytetty raskauden aikana, tuskinpa ketjun aloittaja tarkoitti hyötyhamppua pössytelleensä !

Yleensä kannabiksen päihdekäyttäjät ottavat juurikin tuon hyötykannabis -kortin esiin kun haluavat puolustella omaa päihdekäyttöään. Hyötyhampun viljelyä ja käyttöä eri tarkoituksiin tuskin kukaan vastustaa, mutta THC -pitoisen hampun käyttöön päihteenä liittyy ihan samoja ongelmia kuin minkä tahansa muun päihteen käyttöön.
Kokemusta ja tietoa on
 

Re: kannabis raskauden aikana

ViestiKirjoittaja mama62 » 24.11.2012 12:33:51

mama62 kirjoitti:Minäkin ymmärrän kannabiksen käytön joihinkin sairauksiin kun mikään muu ei enää auta, en muuten. Heille lääkäri määrää sitä ja käyttö on edes jotenkin valvottua. Voivat myös kasvattaa itselleen sen, minkä lääkkeeksi tarvitsevat.


Tarkoitin esim. MS-taudin spastisuutta helpottamaan, sekin aiheuttaa kipua :(Missä ne hölmäläiset asuivat? kirjoitti:mama62 kirjoitti:Vittu mitä paskaa jauhat. Harmi et olin niin utelias ja tsekkasin tämän ketjun
Vai kasvaa se ihan luonnon varaisena, hiukan niinkuin voikukkaset ja horsmat vai? No huppistakeikkaa


En tämän viestin jälkeen todellakaan voi muuta kuin myöntää syyn siihen, että maamme on tässä tilassa! Cannabis Sativa on ollut useassa eri käytössä kauan ennen monia muita tekstiilejä. Kuituhampun viljely on Suomessa LAILLISTA! Se EI SISÄLLÄ THC:tä (sitä määriä että siitä saisi pään sekaisin )ja se on myös rikkaruoho, aivan kuten nokkonen (joka on myös erittäin hyvä vaatekuitu, mikäli käyt lankaliikkeessä ostapa hamppulankaa!).


Tyttäreni ei tehnyt siitä itselleen vaatteita, hän kääräisi sätkän :(
Aikansa sitä tehtyään hän siirtyi crackiin jne. Onneksi ei ole enää murhetta siitä ja hän pääsi "kuiville", toisin kuin kaksi ystäväänsä jotka jatkavat vielä. Minä en välitä maamme tilasta, välitän lapsistani.
mama62
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 92
Liittynyt: 19.8.2012 17:19:25

Re: kannabis raskauden aikana

ViestiKirjoittaja neuvokas » 12.1.2013 02:35:14

Tunteikasta keskustelua. Luin joltain vauvapalstalta hyvan sitaatin: "Ei ole tahdoltaan voimakkaita tai heikkoja ihmisia, toiset vain ovat valmiita muutokseen, toiset eivat". Itse olen karsinyt pahoinvoinnista ja laakinnyt sita kotikasvatetulla kannabiksella. Ihan pieni maara riittaa lopettamaan oksentamisen ja viemaan kuvotuksen ja jopa herattamaan ruokahalun. Karsin vakavasta sairaudesta ja minun on valttamatonta syoda laakkeideni kanssa ja luotan puhtaan kotikasvatetun kannabiksen harmittomuuteen enemman kuin laakkeisiin tai niiden sivuvaikuttomuuteen. Oli syy kannabiksen kayttoon mika tahansa, kehoitan, etta sita ei poltettaessa sekoiteta tupakkaan ja etta yrtin alkupera on tiedossa. Pahoinvointiin kokemukseni mukaan riittaa pelkka parvekkeen ruukussa kasvatettu kenkaheina, eli itse jattaisin kaikki hydrot jumikukat pois, tuskin niilla mitaan edullisia vaikutuksia on, parempihan siihen uuteen elamaan on valmistautua ihan kirkkain katsein.
neuvokas
 

Re: kannabis raskauden aikana

ViestiKirjoittaja trollitpoispalstoilta » 28.2.2014 15:57:59

Toivottavasti kannabis laillistetaan joskus Suomessakin. Surullista seurata sivusta kivuista tai sairauksista kärsiviä ihmisiä, joidenka elämä kohenisi huomattavasti ja jopa sen pituus voisi pidentyä jos saisivat hoitaa itseään kannabiksella. Että jotkin ihmiset voivat olla niin julmia, että tuomitsevat ja haukkuvat viattomat ihmiset vain omien mielipiteidensä vuoksi. Asioista voi myös keskustella rakentavasti. Muistakaa myös että äidin hyvinvointi on äärimmäisen tärkeä lapsen kannalta! Ja miettikää ja keskittykää omaan elämäänne. Tsemppiä ja parempia vointeja kaikille! :)
trollitpoispalstoilta
 

Re: kannabis raskauden aikana

ViestiKirjoittaja trollitpoispalstoilta » 28.2.2014 16:06:26

http://www.tusky.fi/uutiset/240-kannabis-ja-raskaus
Mutta olen kuitenkin myöskin sitä mieltä, että mieluiten päihteettömästi raskaus jos vain mahdollista :)
trollitpoispalstoilta
 

Re: kannabis raskauden aikana

ViestiKirjoittaja kokemusta.... » 28.2.2014 23:40:25

Johan kannabista on saanut Suomessakin jo vuosia lääkärin määräämänä reseptillä jos kärsii jostain vakavia kipuja aiheuttavasta sairaudesta. Morfiiniakin määrätään vakaviin kipuihin. Kannabiksen päihdekäyttäjät usein haluavat sekoittaa nämäkin kaksi asiaa. Tuskin kannabiksen käyttöä kipujen lievitykseen kukaan vastustaan - en ainakaan minä. Mutta miksi terveen ihmisen pitäisi sekoittaa pää lalilliseti tai laittomasti jollain aineella oli se sitten viina, kannabis tai mikä tahansa muu aine?

Itsekin harrastin tuota pään sekoittamista ihan liian pitkään. Nyt kun en ole enää käyttänyt niin tuntuu päivä päivältä yhä älyttömämmältä että ihminen jatkuvasti myrkyttää itseään vaikka millä aineilla saadakseen pään sekaisin eli pienen mielihyvän hetken. Laskut on aina pahempia mitä enemmän käyttää keinotekoista mielihyvää aiheuttavia aineita. Pysyvä mielenrauha tulee ihan muusta kuin aineista, se itseasiassa karkaa aina vaan kauemmaks mitä enemmän aineita käyttää.
kokemusta....
 

Re: kannabis raskauden aikana

ViestiKirjoittaja Moi1212 » 24.4.2022 06:48:46

Hei,

Kyllä olen samaa mieltä monen muun kanssa ettei mikään päihde kuuluu raskauteen. On omakohtaista kokemusta..hyvin monenmonenlaista polttelustakin. Olkaa oikeesti se 9kk ilman. Se on hyvin lyhyt aika elämästä.

Lapsen kanssa sitten korkeintaan kohtuukäyttöä iltaisin, kun hän nukkuu. Eikä todellakaan joka ilta. Paja passivoi, mut voi tehdä hyvääkin, tiedän. Mut kohtuukäyttö. Jos et siihen pysty, vaan lipsahdat heti savut poltettuasi päivittäiskäyttöön: lopeta kokonaan. Anna lapsellesi hyvä lapsuus. Hän on sun rakkaimpas. Puhun omasta kokemuksesta.
Moi1212
 

Edellinen

Paluu Savusauna

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa