Olet täällä

Kysymys lääkärille: ruokahalu ja uni

Savusauna on tarkoitettu kannabiskeskustelulle haittojen vähentämisen näkökulmasta. Kirjoittaminen Savusaunaan vaatii rekisteröitymisen.

Valvoja: Päihdelinkin toimitus

Kysymys lääkärille: ruokahalu ja uni

ViestiKirjoittaja Päihdelinkin toimitus » 20.1.2015 11:09:02

Olen vuosia poltellut ja sit ku olen ilman ni ruokahaluni katoaa ja nukkuminen tai lähinnä unensaaminen on vaikeaa.. nälkä on mut ei maistu .olen ollut muutaman päivän pelkän kahvin varassa ku ruoka ei maistu. Pienet savut ja johan on nälkä ja uni tulee. Samoin vitutus on poissa. Eli miten sinun mielestä...itselleni kannabis on tärkeä osa ns. hengissä pysymiseen. Työt ym hoituu hyvin koska en polta aamusta iltaan ( se passivoittaa täysin)
Avatar
Päihdelinkin toimitus
Ylläpito
 
Viestit: 2313
Liittynyt: 11.3.2002 01:01:01

Re: Kysymys lääkärille: ruokahalu ja uni

ViestiKirjoittaja kaarlosimojoki » 20.1.2015 21:07:24

Tervehdys,

kiitoksia kysymyksestä.

Säännöllisen kannabiksen käytön lopettamisen tiedetään aiheuttavan vieroitusoireita: jaksamattomuutta, vähentynyttä ruokahalua, ärtyisyyttä, levottomuutta, ahdistuneisuutta, unettomuutta, mielialan aaltoilua, lihaskouristuksia sekä päänsärkyä.

Oireilu saattaa kestää viikosta kahteen, mutta jos aineen käytön aloittaa uudelleen vieroitusoireet toki häviävät. Kertomasi perusteella arvioisin, että oireesi ovat vieroitusoireita ja kun aloitat kannabiksen käytön uudelleen vointisi helpottuu. On todennäköistä, että oireet häviäisivät myös jos olisit riittävän kauan ilman kannabista. Moni pystyy lopettamaan ilman ammattiapua läheisten avulla, mutta voit myös hakea ammattiapua esimerkiksi oman alueen A-klinikalta.

Toivottavasti sait vastauksen kysymykseesi
Kaarlo Simojoki, LT
päihdelääketieteen erityispätevyys
kaarlosimojoki
Miedosti panostava jäsen
 
Viestit: 40
Liittynyt: 19.12.2007 16:17:05


Paluu Savusauna

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa