Olet täällä

Kannabisliiketoiminnan tulevaisuudesta

Savusauna on tarkoitettu kannabiskeskustelulle haittojen vähentämisen näkökulmasta. Kirjoittaminen Savusaunaan vaatii rekisteröitymisen.

Valvoja: Päihdelinkin toimitus

Kannabisliiketoiminnan tulevaisuudesta

ViestiKirjoittaja Lasolarska » 13.2.2017 05:12:41

http://hightimes.com/edibles/foods/high ... -to-watch/

Brändäys ja paketointi ovat olennaisia myös tehdasvalmisteisten kannabustuotteiden menekille. Parinkymmenen vuoden aikajänteellä on Rochen Valiumia vastaavia hallitsevassa markkina-asemassa olevia suuren yleisön tuntemia maailmanluokan kannabistuotemerkkejä ja vahvoja alueellisia tuotemerkkejä on myös (englantilainen GW yhtenä valmistajana Euroopassa). Pfizer, Merck ym. kaikkein suurimmat yhtiöt tulevat alalle myös mukaan.

http://fortune.com/2015/04/20/marijuana ... companies/

Kannabiskonsultoinnista kirjoitetaan jo Fortunessa. Kannabiskonsultin ammatti on tulevaisuutta. Ammattiin tulee myös viralliset pätevyysvaatimukset - aluksi kursseina jo koulutetuille kuten lähihoitajille ja sen jälkeen, kuten valitettavasti tapana on jarruttaa nuorten työelämään siirtymisen ajankohtaa (jotta turvataan opettajakunnan edut), tutkintokoulutuksena esim. laillistettu kannabiskonsultti AMK 4 vuotta (josta 3 1/2 vuotta turhia yleisopintoja).

Piensijoittajien rahaa kannabisyhtiöiden osakkeissa on jo nyt. Maailman suurimmista lääkealan yhtiöistä Abbvie Inc. on jo mukana alalla http://marijuanastocks.com/content/list ... na-stocks/ Investopedia näkee Abbvien yhtenä neljästä kannabisalan lupaavimmista yhtiöistä http://www.investopedia.com/investing/marijuana-stocks/ [minullakin on pieni määrä ko. yhtiön osakkeita]. Abbvie Incistä vaikka tässä: http://www.forbes.com/companies/abbvie/
Lasolarska
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 944
Liittynyt: 16.11.2009 16:47:23

Re: Kannabisliiketoiminnan tulevaisuudesta

ViestiKirjoittaja rocknroll » 15.10.2017 03:40:45

Amerikassahan kannabis on jossain osavaltioissa jo ihan laillista, mutta ei varmaankaan Suomessa minun elinaikanani, olen nyt 34. Tosin pitkäripainen valtion omistuksella monopoliliikkeenä verotuloja ja säästöhaittoja saadaan aikaan alkoholimyynnillä. Vähän mietettivää valtiovallalle?
https://pilleriblogi.wordpress.com/

Empirian keinoin tuotettua informaatiota ja artikkeleita lääkkeistä.
rocknroll
Miedosti panostava jäsen
 
Viestit: 12
Liittynyt: 15.10.2017 02:46:11
Paikkakunta: Turku


Paluu Savusauna

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 4 vierailijaa