Olet täällä

Auttaako kannabis pysymään erossa vahvemmista aineista?

Savusauna on tarkoitettu kannabiskeskustelulle haittojen vähentämisen näkökulmasta. Kirjoittaminen Savusaunaan vaatii rekisteröitymisen.

Valvoja: Päihdelinkin toimitus

Auttaako kannabis pysymään erossa vahvemmista aineista?

ViestiKirjoittaja Robert » 21.4.2018 12:19:52

Hei! Olen 34 vuotias mies ja olen ollut HC addikti joka on ollut todella pohjalla huumeiden käytön takia . Nyt olen päässyt helmikuussa kuntoutukseen ja aloitin korvaushoidon niin mulla on ollut hyvä meininki . Hoitoni on alkanut helmikuussa ja vielä parisen viikkoa jäljellä. Kun mulla on ollut ahdistusta , turhautumista omaan elämääni tai tahnyt käyttää jotain vahvaa ainetta niin olen polttanut siihen kannabista , siis satunnaisesti kuitenki . Se on helpottanut olrmistani ja olenkin alkanut miettimään että voisinko sitten siviilin puolella poltella sauhua ja pysytellä siten erossa vahvemmista päihteistä !!?? Se olisi minulle iso askel eteenpäin koska todellakin minä olin se joka oli koko ajan ongelmissa ja ihan pohjalla niin että hävettää ihan huolella ! Nyt olen pystynyt elämään hyvää elämää vaikkakin tunnen tekeväni väärin itseäni ja naistani kohtaan . Hän ei oikein hyväksy poltteluani ja pelkää että aloitan taas käyttää vahvempia aineita kun polttelen. Olisi mielenkiintoista kuulla kokemuksianne ?! Thanks Robert
:shock: Mä olen mä ja sä olet kuka olet.
Robert
Miedosti panostava jäsen
 
Viestit: 3
Liittynyt: 11.3.2018 10:36:04
Ollut kuivilla

Re: Auttaako kannabis pysymään erossa vahvemmista aineista?

ViestiKirjoittaja Seministi » 9.5.2018 08:09:20

Suurin riski tossa mun mielestä on se, että jos pitää olla tekemisissä sellasten tyyppien kanssa, joilla on muutakin tarjolla, niin houkutus voi lopulta olla liian suuri.

Mut jos ei tarvi olla tommosten kanssa tekemisissä, niin en näe syytä miksei vois hiisailla ja siinä samalla kehittää elämäänsä eteenpäin!
Seministi
Miedosti panostava jäsen
 
Viestit: 41
Liittynyt: 24.10.2015 11:47:33
Ollut kuivilla

Re: Auttaako kannabis pysymään erossa vahvemmista aineista?

ViestiKirjoittaja Varg666 » 18.7.2018 12:33:40

:) Kyllä auttaa..... minunkin satunnaisesti tekemiäni amfetamiini ja mdma käyttöjä ei todellakaan tulisi jos Suomessa edes dekriminalisoitaisiin kannabis.... aina kun mulla on pilveä niin en tarvitse edes muuten reseptillä ihan syömiäni bentsoja tai vahvaa kipulääkettä temgesickiä.... kannabis vie kivunkin paljon paremmin pois kuin kovan luokan opioidi.... "kotikasvatus kunniaan,mä pyydän,skidi hallussapito sallitaan...."
Mitä pienempi filtteri sitä kovempi narkkari
Varg666
Miedosti panostava jäsen
 
Viestit: 3
Liittynyt: 18.7.2018 12:17:34

Re: Auttaako kannabis pysymään erossa vahvemmista aineista?

ViestiKirjoittaja blaum » 27.9.2018 15:14:54

Minun mielestä auttaa.Olen itse kokeillut lähes kaikki mahdolliset päihteet ollut addiktoitunut kausittain erillaisiin aineisiin.aluksi meni pitkään eri stimulantteja sitten hitaita ja viimeisenä lääkkeitä (ja koko matka kukka rinnalla) Nyt kun bentsoista on päässyt eroon,niin olen tajunnut että kukka on se mikä kuuluu muhun.Päivät menee kiireisesti töissä ja perheen kanssa ja illalla kun muut nukkuu niin otan oman hetken kukan kanssa.
Siinä on ainoa "päihde" joka ei muuta mun omaa personallisuutta millään tapaa eikä aiheuta mitään muutakaan negatiivista itteeni. Positiivisia asioita on useitakin,mutta itselleni tärkeimmät on että saan illalla rentoutua ja tyhjentää pääni päivän asioista.Lisäksi oikeita lajikkeita käyttämällä uni on taattu.

Luulen että tulen polttamaan loppuelämänoi säännöllisesti,mutta sitä minun ei tarvitse häpeillä toisin kuin muiden aineiden käyttöä.Eiköhän tässäkin takapajulassa tulla vielä minun aikana suvaitsemaan pössytelijöitä hiukan paremmin.
blaum
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 129
Liittynyt: 14.11.2007 09:43:49

Re: Auttaako kannabis pysymään erossa vahvemmista aineista?

ViestiKirjoittaja Mastodontti » 11.10.2018 17:18:15

Auttaa todistetusti mutta pitää muistaa, että ei kaikilla ihmisillä ja kannabislajikkeilla sekä käyttötavoilla/valmisteilla on eroa vasteessa yksilöllisesti.
Jos et osaa käyttää ni älä vittu käytä.

Mastodontti
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 931
Liittynyt: 15.10.2017 16:21:59


Paluu Savusauna

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa