Olet täällä

Kannabis ja poliisi - munasinko?

Savusauna on tarkoitettu kannabiskeskustelulle haittojen vähentämisen näkökulmasta. Kirjoittaminen Savusaunaan vaatii rekisteröitymisen.

Valvoja: Päihdelinkin toimitus

Kannabis ja poliisi - munasinko?

ViestiKirjoittaja Nakkikakku » 21.8.2018 11:35:44

Hei,

En tiennyt minne tänne alueelle kirjoittaa joten anteeksi jos väärä osio. Haluaisin tietää oonko ongelmissa.

Täytin toukokuussa 18 ja kesäkuussa mentiin Hoodfesteille. Siellä sitten muutaman esiintyjän kanssa käytiin polttelemassa. Tietysti sivarit pärähti paikalle. Poliisi sanoi että selvitään pelkällä varotuksella. Nyt kuitenkin, kaksi kuukautta myöhemmin tuli kirje että pitää mennä Päihdearvioon ja ajolupa-arvioon. En tosiaan halua kertoa äitille ja pelottaa jos kortti ja kaikki menee.

Osaako kukaan siis kertoa voinko joutua vain käydä muutaman kuukauden seuloissa? Mulla ei oo mitään edellisiä merkintöjä, ei edes alaikäisenä juomisesta. Ei kai ne oikeasti ota korttia pois jos kerran narahdin ja ei ole mitään edellistä taustaa minkään tämmösen kanssa. Tai voiko ne vielä tässä vaiheessa laittaa jonku merkinnän tai onko siellä tiedoissa merkintä jo mahdollisesti? Kun sanoivat kuitenkin ettei tuu mitään sakkoa eikä mitään, ainoastaan varoitus nyt siinä sitte. Mun unelma on aina ollut päästä työskentelemään sosionomina mutta menikö se unelma nyt tässä? Jos on merkintä, sinne ei ainakaan pääse..
This vodka tastes like I'll be texting you later
Nakkikakku
Miedosti panostava jäsen
 
Viestit: 1
Liittynyt: 21.8.2018 11:23:53

Paluu Savusauna

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa