Olet täällä

Enää 5 päivää aikaa tukea KK2020 kampanjaa taloudellisesti.

Savusauna on tarkoitettu kannabiskeskustelulle haittojen vähentämisen näkökulmasta. Kirjoittaminen Savusaunaan vaatii rekisteröitymisen.

Valvoja: Päihdelinkin toimitus

Enää 5 päivää aikaa tukea KK2020 kampanjaa taloudellisesti.

ViestiKirjoittaja KaapoKakko » 1.8.2019 05:48:51

Kieltolaki Kumoon 2020 kirjoitti:Toisin kuin muutamat muut kansalaisaloitteet, emme saa ilmaista näkyvyyttä medialta - kenties siksi että aiheen mukana kantautuu Suomessa edelleen stigma. Joudumme siis rakentamaan kansallisen näkyvyyden itse vapaaehtoistyöllä ja tukijoiden rahoituksella.
Tulemme kohdistamaan rahoituksesta saatavia tuottoja mainontaan mm. radiossa, julkisessa liikenteessä sekä verkossa. Varainkeruuaikaa on jäljellä enää reilu viikko, joten toimi heti.

Minimitavoitteen saavuttamiseksi tarvitsemme vielä n. 100 kpl 25€:n vastikepaketteja tai 6 kpl 420€:n paketteja. Katso budjetillesi sopiva paketti 15€ - 1420€:n rahoituspaketeistamme ja auta korjaamaan kansakunnan kurssi osoitteessa http://kk2020.fi/lahjoita.

Muista myös allekirjoittaa aloite rangaistavuuden poistamiseksi osoitteessa http://kk2020.fi/aloite.

Kieltolaki kumoon 2020 on kampanja kansakunnan sivistämiseksi ja kannabiksen dekriminalisoimiseksi, eli tavoitteemme on korjata niin asenneilmapiiriä kuin lainsäädäntöäkin. Kansalaisaloitteemme poistaisi rangaistavuuden kannabiksen henkilökohtaiselta käytöltä, sekä henkilökohtaiseen tarpeeseen verrattavissa olevalta hallussapidolta ja kasvatukselta.

http://kk2020.fi

#kk2020 #kieltolakikumoon2020 #kasvuakannabiksesta


Monet ovat lupautuneet lahjoittamaan hyvän asian puolesta edes sen 15-25€ varsinkin tänään, koska on tukien maksupäivä. Näin teen myös minä. Kysymyksen voi asettaa myös niin, että oletko valmis lahjoittamaan gramman verran hyvää kukkaa vapaaehtoistyölle, joka edistää tasa-arvoa ja jokaisen suomalaisen kansalaisoikeutta purkamalla kieltolakia kannabiksen käyttörikoksesta, pienen määrän hallussapidosta sekä muutaman kannabiskasvin kasvatuksesta sekä ohjaa poliisin resursseja oikeaan toimintaan. Jos olet tätä mieltä, tee lahjoitus jotta kansalaisaloite saadaan puskettua kaikkien ihmisten tietoisuuteen. Minä en ainakaan halua olla enää rikollinen, joten tehdään tämä yhdessä! Viedään aloite eduskuntaan!

Mukavaa alkanututta elokuuta kaikille! :)
Päihteitä voi käyttää myös vastuullisesti
Avatar
KaapoKakko
Miedosti panostava jäsen
 
Viestit: 2
Liittynyt: 25.5.2019 05:48:22

Paluu Savusauna

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa