Olet täällä

Äitiryhmä alkaa 7.9., hae mukaan nyt!

Savusauna on tarkoitettu kannabiskeskustelulle haittojen vähentämisen näkökulmasta. Kirjoittaminen Savusaunaan vaatii rekisteröitymisen.

Valvoja: Päihdelinkin toimitus

Äitiryhmä alkaa 7.9., hae mukaan nyt!

ViestiKirjoittaja Päihdelinkin toimitus » 17.8.2020 08:37:32

ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ LINKISTÄ!

Päihteitä käyttäville äideille käynnistyy Päihdelinkin keskustelualueella toimiva keskusteluryhmä, jonka tavoitteena on auttaa äitejä vähentämään tai lopettamaan päihteiden käyttö. Pienten lasten äitien nimettömässä nettiryhmässä jaetaan kokemuksia ja saadaan vertaistukea samassa elämäntilanteessa olevilta siitä, millaista on olla äiti tai odottava äiti, jolla on ongelmia alkoholin, huumeiden tai lääkkeiden päihdekäytön kanssa. Ryhmän tuki ja kannustus ovat auttaneet monia äitejä vähentämään tai lopettamaan kokonaan päihteiden käytön.

”Tuli semmoinen tunne että en ole yksin ongelmani kanssa ja vaikka minulla on alkoholiongelma niin silti olen arvokas ihminen, minussa on muitakin puolia kuin vain alkoholiin liittyvät huonot puolet ja luonteenpiirteet”
- ryhmään osallistunut äiti

Syksyn 2020 ryhmä kokoontuu suljetulla keskustelupalstalla 7.9.-4.12.2020. Ryhmään voivat osallistua raskaana olevat ja pienten lasten äidit. Keskusteluun osallistuvat kaksi vauva- ja päihdetyön ammattilaista sekä vertaisohjaaja.

Lisätietoja: paihdelinkki.fi/aidit

Toiminnasta vastaavat Ensi- ja turvakotien liitto ja A-klinikkasäätiö.
Avatar
Päihdelinkin toimitus
Ylläpito
 
Viestit: 2369
Liittynyt: 11.3.2002 01:01:01

Paluu Savusauna

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa