Olet täällä

Siskontyttö velkakierteessä

Ahdistaako läheisesi pelaaminen? Tervetuloa Herttaan! Voit vaihtaa ajatuksia peliongelmasta kärsivien läheisten kanssa sekä saada tukea muilta. Palvelu toteutetaan yhteistyössä Peluurin kanssa.

Valvoja: Päihdelinkin toimitus

Siskontyttö velkakierteessä

ViestiKirjoittaja Vieras » 8.2.2017 08:59:32

Sisko kuoli hiljattain ja nyt ilmeni että siskon tyttö (25v.) on ajautunut velkakierteeseen. En tiedä vielä yksityiskohtia mutta kysyin onko hänellä jotakin taloudellista valmennusta. Ensimmäisen vastauksen perusteella ei ilmeisestikään ole. En vielä tiedä velkojen määrääkään mutta kaiketi kymmenissä tuhansissa liikutaan. Toivon että siskontytölle löytyisi heti jotakin taloudellista valmennusta. En tiedä suostuuko hän sellaiseen jos sellaista ehdotan, mutta voisin kyllä yrittää jos saisin tietoa ensin itselle. Eli kysyn täällä voiko valmennusta saada jostakin.
Vieras
 

Re: Siskontyttö velkakierteessä

ViestiKirjoittaja Ananda » 8.2.2017 11:00:12

Vähän vaikea homma... ei oikein tuollaista talousvalmennusta ole yleisesti missään tarjolla. Tarvetta kyllä olis, sillä maailma on mennyt sellaiseksi, että tosi paljon on noita houkutuksia (pikavippejä, vertaislainoja, osamaksudiilejä y.m.s.) Nuorilla kun ei ole elämänkokemusta, niin niihin helposti sortuvat. Tietty kannattaisi vanhempien ja muiden läheisten aikuisten myös neuvoa nuoria ja katsoa perään. Katsotko vaikka tuon nettisivun: http://muntalous.fi/ Sieltä voisi kysyä, mistä juuri sillä paikkakunnalla kannattaisi kysyä apua.
Ananda
 

Re: Siskontyttö velkakierteessä

ViestiKirjoittaja Vieras » 8.2.2017 13:04:02

Ananda kirjoitti:Vähän vaikea homma... ei oikein tuollaista talousvalmennusta ole yleisesti missään tarjolla. Tarvetta kyllä olis, sillä maailma on mennyt sellaiseksi, että tosi paljon on noita houkutuksia (pikavippejä, vertaislainoja, osamaksudiilejä y.m.s.) Nuorilla kun ei ole elämänkokemusta, niin niihin helposti sortuvat. Tietty kannattaisi vanhempien ja muiden läheisten aikuisten myös neuvoa nuoria ja katsoa perään. Katsotko vaikka tuon nettisivun: http://muntalous.fi/ Sieltä voisi kysyä, mistä juuri sillä paikkakunnalla kannattaisi kysyä apua.


Kiitos kommentista ja linkistä. Joo, jos olen jotakin halunnut siskon tai siskontytön talouden hoidosta sanoa niin suhtautuminen on ollut sellainen että "suksi v......". Eihän aikuisia ihmisiä voi pakolla estää rahojaan hassaamasta.

Toisesta ketjusta löysin myös tämän:
http://www.takuusaatio.fi
Vieras
 


Paluu Hertta

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa