Olet täällä

Veikkaus ja RAY

Ahdistaako läheisesi pelaaminen? Tervetuloa Herttaan! Voit vaihtaa ajatuksia peliongelmasta kärsivien läheisten kanssa sekä saada tukea muilta. Palvelu toteutetaan yhteistyössä Peluurin kanssa.

Valvoja: Päihdelinkin toimitus

Veikkaus ja RAY

ViestiKirjoittaja joku82 » 1.10.2017 05:43:49

Olen itse hyvin tietoinen siitä, kuinka moni varsinkin vanhempi henkilö tuhlaa eläkkeensä näihin, ja sitten eletäänkin suusta suuhun, eli sukulaiset tuo jotakin ruokaa kotiin.

Eli mielestäni törkeää, kun kaikkia muita haitallisia asioita (paitsi tupakkaa) saa mainostaa ihan vapaasti. Veikkaus ja RAY voisikin käyttää varojaan tärkeämpään toimintaan vaikka periaatteessa jokainen saisi käyttää rahansa mihin lystää.

Olen ollut teininä ongelmapelaaja, ja en silti suht.kot. fiksuna kaverina tajunnut että niihin voi vain hävitä. Mutta mites kerrot sen yli 60-70 vuotiaalle, joka hakee pientä jännitystä elämään ? Et mitenkään.

Toisekseen ne lainmukaiset hyväntekeväisyysrahat koskevat todella pientä osaa. Jos häviät vaikka 500€ kuussa. niin niistä uskoisin vain noin 5€ menevän järkevään käyttöön. Onneksi pääsin eroon ja pelaankin nykyisin vain kavereiden kesken esim. pokeria pikkurahoista jolloin on mahdollista voittaa, mutta ei hävitä suuria summia :)
joku82
Miedosti panostava jäsen
 
Viestit: 4
Liittynyt: 1.10.2017 04:49:38
Ollut pelaamatta

Paluu Hertta

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa