Sivu 1/1

Maksuhäiriömerkintä toisen veloista

ViestiLähetetty: 9.5.2018 13:38:10
Kirjoittaja Neuvoton
Moi! Halusin kysyä täällä, että onko kenelläkään muulla kokemusta tilanteesta jossa olen? Poikaystäväni on siis ottanut vaikka kuinka monta pikavippiä yms minun nimelläni, joista sain tietää muutama kuukausi sitten. Sen jälkeen on tehty maksusuunnitelmia velkojien kanssa ja luulin että olemme ajantasalla siitä mitä pitää maksaa ja minne. Tänään kuitenkin tuli postissa ilmoitus siitä, että minulle on kirjattu maksuhäiriömerkintä.. Nyt en tiedä mitä tehdä ja haluaisinkin kuulla jos kukaan muu on ollut yhtä epäonnekkaassa tilanteessa? Mietin, että jos teen tästä ilmoituksen poliisille niin voiko merkintää saada siten pois vai pysyykö se tiedoissani joka tapauksessa sen 2 vuotta. Kiitos jo etukäteen jos jollain on antaa jotain vinkkejä tilanteeseeni.

Re: Maksuhäiriömerkintä toisen veloista

ViestiLähetetty: 11.5.2018 21:14:49
Kirjoittaja usko
Kannattaa tehdä ilmoitus poliisille, sillä tuo on rikos. Lisäksi kaikenlainen ns. auttaminen tai jälkien peittäminen ei mahdollista asian käsittelyä ja kohtaamista, joka puolestaan on toipumisen edellytys. Toisekseen sinulle ei kuulu maksuhäiriömerkintä.

Re: Maksuhäiriömerkintä toisen veloista

ViestiLähetetty: 24.5.2018 23:06:06
Kirjoittaja Kokemusasiantuntija
Suosittelen myös rikosilmoituksen tekoa ja asianajajalle juttelua. Muuten tuo lainojen ottaminen nimissäsi vain jatkuu. Nettipankkitunnukset kannattaa vaihtaa ja ostaa vaikka joku lukollinen lipas missä niitä säilytät, samoin varmistaa että saat kaiken sinulle osoitetun postin (,lukollinen postilaatikko) , jotta pystyt katkaisemaan velkakierteen. Toiseen et nyt voi luottaa yhtään. T.kokemusasiantuntija

Re: Maksuhäiriömerkintä toisen veloista

ViestiLähetetty: 3.7.2018 21:03:12
Kirjoittaja Ainavaan
Heippa.
En tiedä mikä tilanteesi on tällä hetkellä, toivottavasti parempi.
Itsellä oli samanlainen tilanne muutama vuosi sitten. Poikaystävä menetti omat luottotiedot ja minulle tuli maksuhäiriömerkintä, hänen ottamien vippien takia. Olin liian rakastunut ja kiltti tehdäkseni rikosilmoitusta joten vipit maksettiin ajallaan pois ja merkintä poistui kahden vaiko kolmen vuoden päästä.