Olet täällä

elämä

Ahdistaako läheisesi pelaaminen? Tervetuloa Herttaan! Voit vaihtaa ajatuksia peliongelmasta kärsivien läheisten kanssa sekä saada tukea muilta. Palvelu toteutetaan yhteistyössä Peluurin kanssa.

Valvoja: Päihdelinkin toimitus

elämä

ViestiKirjoittaja Väsynyt valehteluunn » 26.8.2018 16:09:51

Mieheni on pelannut kolmessa erässä noin 100 000 euroa. Aikasemmin vanhemmat pelastaneet ja lyhennämme heille lainoja. Viimeisin paukku oli 30 000 euroa ja se menee nyt ulosottoon. Hän jäi taas kiinni pelaamisesta. 3 kuukauden aikana 1000 euroa laittanut menemään. Hänestä pieni summa, mutta minusta lapsiperheelle iso summa varsinkin tässä tilanteessa. Mä olen todella pettynyt että taas mulle valehdeltiin. Mies olisi halunnut intiimiä kanssakäymistä, kieltäydyin tietysti. Olen niin vihainen. Olen kuulemma pihtari ja paska ämmä. Ensi viikolla hänen pitäisi soittaa terapia-aikaa. Senkin on luvannut monta kertaa.
Miten hän voi elää itsensä kanssa ja kuvitella, että meillä olisi kaikki hyvin? Taas tuli mieleen, että yksin olisi helpompaa..
Väsynyt valehteluunn
 

Re: elämä

ViestiKirjoittaja Vertaishelppari » 23.1.2020 15:15:29

Hei! Olen ex-peluri ja haluan kommentoida ylipäätään näitä "puolisoni pelaa" -ketjua:

- yleensä aina toinen osapuoli on oikeassa että pelit ovat karanneet käsistä
-Nimettömät pelurit nettisivustolta löytyy kokoontumispaikkoja isoihin kaupunkeihin. Nopein apu on soittaa Peluuriin tai GA:n tukipuhelimiin.
Itse löysin avun tästä: olen tämän päivän pelaamatta. En mieti eilistä tai murehdi huomista, olen tämän päivän pelaamatta.
Vertaishelppari
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 290
Liittynyt: 12.3.2013 18:23:48
Ollut pelaamatta


Paluu Hertta

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa