Olet täällä

Se siitä luottamuksesta

Ahdistaako läheisesi pelaaminen? Tervetuloa Herttaan! Voit vaihtaa ajatuksia peliongelmasta kärsivien läheisten kanssa sekä saada tukea muilta. Palvelu toteutetaan yhteistyössä Peluurin kanssa.

Valvoja: Päihdelinkin toimitus

Se siitä luottamuksesta

ViestiKirjoittaja Mitäpäässäliikkuu » 19.10.2018 22:41:55

En tiedä lukeeko kukaan näitä keskusteluja, mutta tilanne on se, että kenellekään en ole ongelmista puhunut ja tuntuu että pää leviää nyt. Josko edes kirjoittaminen helpottaisi.
Erottiin avopuolison kanssa kolmisen vuotta sitten, kun hän petti, joi, uhkasi väkivallalla, ja lopulta paljastui, että velkaa on ja paljon. En jäänyt kyselemään mihin tarkoitukseen lainaa oli otettu. Se oli viimeinen niitti lähinnä se valehtelu ja pimittäminen. Itsessään velka tuntui pieneltä murheelta.
Palasimme yhteen vuosi sitten. Mies oli lopettanut juomisen ja hakeutunut hoitokontaktiin. Hän kertoi pelanneensa rahat. Kertoi kaiken menneen ulosottoon ja lainaa olevan n. 120 000e.
Varovaisesti uskalsin aloittaa tapailun. Vuoden jälkeen muutettiin taas jostain helvetin syystä yhteen. Mihinkään yhteisiin vuokrasopimuksiin en suostunut ja tein selväksi, että minä en hänen rahasotkuihinsa sekaannu.
Nyt paljastui, että pelaaminen jatkuu taas. Epäilen miehen valehtelevan ja pettävän.
Nyt röyhkeyttäni kaivelin vaatekomeroa ja löysin piilotettuja laskuja ja velkapapereita. Ulosotossa on 270 000e.
Mitä helvetin vittua minä nyt teen?
Mitäpäässäliikkuu
Miedosti panostava jäsen
 
Viestit: 1
Liittynyt: 19.10.2018 22:26:12

Re: Se siitä luottamuksesta

ViestiKirjoittaja Koodari » 22.10.2018 13:44:43

Hei! Kyllä on ihmisiä, jotka lukevat. Luulen, että tiedät itsekin mitä kannattaa tehdä. Jos teillä on ollut aiemminkin juomis-, pettämis, uhkamis- ja peliongelmia, ja nyt näyttää siltä, että samassa liemessä olet miehesi kanssa, niin pelasta itseäsi. Onneksi olet niin viisas, ettet suostunut mihinkään yhteisiin vuokrasopumiksiin.
Sinulla on varmasti todella paska olo, pettynyt ja katkera?, mutta tämä ei ole sinun elämäsi loppu. Jos sinulla on syytä epäillä, että miehesi pettää ja valehtelee, niin yleensä se on totta. Siis hankiudu eroon siitä kaverista. Tuollaiset asiat on helpompi sanottu kun tehty, mutta sinulle oikea ratkaisu. Kerran voi antaa anteeksi ja yrittää uudestaan luoda luottamusta. Jos kyseessä olisi ns. normaali repsahdus tiellä pelittömään elämään, niin ymmärtäisin vielä, että yrittää tukea, mutta tässä tapauksessa on kyse aika paljon isommista ongelmista.

Toivotan kovasti tsemppiä sinulle. Tämän kirjoitti peliongelmainen, joka on nyt kuivilla vuoden ja 7kk.
Is anyone here a marine biologist?
Koodari
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 469
Liittynyt: 26.3.2008 14:29:40
Ollut pelaamatta


Paluu Hertta

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa