Olet täällä

Löytyykö Vaasasta tukea?

Ahdistaako läheisesi pelaaminen? Tervetuloa Herttaan! Voit vaihtaa ajatuksia peliongelmasta kärsivien läheisten kanssa sekä saada tukea muilta. Palvelu toteutetaan yhteistyössä Peluurin kanssa.

Valvoja: Päihdelinkin toimitus

Löytyykö Vaasasta tukea?

ViestiKirjoittaja Hyväksikäytetty elättäjä » 30.12.2018 03:02:08

Olen maailman hyväuskoisin hölmö, ja uskon edelleen, että avomieheni on sairas ja ansaitsee apuani. Miksi?

Olen elättänyt häntä ja osaksi hänen lastaan nyt kaksi vuotta, joiden aikana hän on valehdellut peliriippuvuutensa olevan ohi. Elättämisen ohella olen syyllistynyt pelaamisen mahdollistamiseen, koska olen 'lainannut' pelaajalle rahaa. Lisäksi hän on lainannut rahaa eläkeläisiltä sairailta vanhemmiltaan.

Miksi olen niin itsetuhoinen, että jään kyseisen henkilön kanssa parisuhteeseen, jossa toimin edelleenkin elättäjänä, ja nykyään myös hänen tukenaan?

Kuka minua tukee, mistä saan apua? Minulla on ollut ongelmia jo omienkin perhesuhteiden ja jaksamiseni kanssa, ja nytkään en voi jäädä sänkyyn makaamaan vaikka mieli tekisi, koska jonkun täytyy pitää minusta ja meistä huoli, hoitaa raha-asiat ja kantaa ruoka pöytään. Jos minä en jaksa, niin kuka?

Kuka auttaa minua? Miksi haluan auttaa tätä sairasta ihmistä, joka on pettänyt ja käyttänyt hyväkseen kaiken tähän asti saamansa tuen? Kuka auttaisi minua?

Suomesta ei löydy tarpeeksi laajaa verkostoa, mistä hakea apua. Tukiryhmien ja -verkostojen paikallinen rakentaminen tulisi olla myös kunnan vastuulla, koska täällä me ihmiset olemme; ympäri Suomen!

Haluan levätä, en olla yksin vastuussa - vaikka nyt kriisin hetkellä olenkin, enemmän kuin koskaan. Valtion tukema työkyvyn ylläpito HAH! Kyllä, se tuottava kansalainen haluan olla, nimenomaan se hyvin koulutettu ja työelämässä mukana, mutta hyvin äärirajoilla täällä mennään.
Hyväksikäytetty elättäjä
 

Paluu Hertta

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa