Olet täällä

Rivatril ja alkoholi (NOPEITA VASTAUKSIA)

Dosetissa keskustellaan lääkkeistä ja lääkeriippuvuudesta. Vertaiskeskustelun tavoitteena on kannustaa lääkekäytön hallintaan ja antaa tukea mahdollisesta riippuvuudesta irrottautumiseen. Kirjoittaminen vaatii rekisteröitymisen.

Valvoja: Päihdelinkin toimitus

Rivatril ja alkoholi (NOPEITA VASTAUKSIA)

ViestiKirjoittaja Henri Sainio (poistunut käyttäjä) » 18.12.2020 19:20:14

Heissan. Otin eilen rivatrilia useamman kappaleen, viimeisen aamuyöstä klo 4 aikaan ja tänään illalla pitäisi lähteä kaverin juhliin jossa varmasti alkoholia nautitaan. Voinko ottaa jo turvallisin mielin vai estääkö rivatril nämä juhlat?
Henri Sainio (poistunut käyttäjä)
 

Re: Rivatril ja alkoholi (NOPEITA VASTAUKSIA)

ViestiKirjoittaja Winston-84 » 20.12.2020 07:33:53

^ Ei Rivatril mitään juhlia sentään estä, mutta alkoholin nauttimisesta suosittelen vakavasti pidättäytymään tuossa tilanteessa. Rivatril on hiton pitkävaikutteinen ja voi potkaista todella salakavalasti alkoholin kanssa vielä seuraavana iltana, vaikka selvinpäin se ei enää tuntuisikaan missään. Mulla on ihan riittämiin omakohtaista kokemusta juuri tuosta, että edellisenä päivänä olen vetänyt Rivoja yli lääkinnällisen tarpeen, seuraavana päivänä ottanut alkoholia ja järjestäen homma on mennyt vahingossa ryynikänniksi, josta ei ole seurannut mitään hyvää. Jos alkoholin käyttö todella pysyy yhdessä tai kahdessa kaljassa, niin silloin mitään suurta vaaraa ei ole, mutta jos on vähänkin taipuvainen siihen, että yhden otettuaan ottaakin seuraavat kymmenen, niin parempi jättää välistä, kunnes ryynihuurut ovat varmasti haihtuneet nupista. Luonnollisestikin myös vähäisemmät alkoholimäärät sekoittavat päätä tehokkaammin, jos alla on Rivoja tahi muita PKV-buustereita.

Ylipäätäänkin Rivatrilin vaikutus suuremmilla väärin-/päihdekäyttöannoksilla(Se on tietenkin tyystin toleranssikysymys, millainen annos on kenellekin päihdyttävä) on varsin hämäävä. Ihminen voi vaikutuksen alaisena olla omasta mielestään hyvinkin skarppi, mutta muut kyllä huomaavat, että tuohan on pihalla, kuin lintulauta ja kyllä sen itsekin parin päivän päästä huomaa, että muistikuvat ovat vähän vaillinaisia, vaikkei mitään dramaattista olisi tapahtunutkaan.
Winston-84
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 12829
Liittynyt: 27.4.2012 18:43:25


Paluu Dosetti

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa