Olet täällä

Ollaanko bentsot kieltämässä?

Dosetissa keskustellaan lääkkeistä ja lääkeriippuvuudesta. Vertaiskeskustelun tavoitteena on kannustaa lääkekäytön hallintaan ja antaa tukea mahdollisesta riippuvuudesta irrottautumiseen. Kirjoittaminen vaatii rekisteröitymisen.

Valvoja: Päihdelinkin toimitus

Ollaanko bentsot kieltämässä?

ViestiKirjoittaja Master_Of_Kotikemia » 15.7.2021 00:38:50

Bentsoja on alettu vainoamaan. Jollain virkamiehellä on käsitys, ettei näitä lääkkeitä tarvita mihinkään.

Jos Suomessa ei voi saada jossain vaiheessa enää jatkossa laillisesti bentsoja, mitä me jotka oikeasti tarvitsemme niitä, sitten teemme?

Bentsojen alasajo on systemaattista sortoa niitä kohtaan, jotka kärsivät vaikeasta ahdistuneisuudesta, johon ei psykoterapiat toimi.

Liittyykö tämä myös opioidilääkkeiden alasajoon? Ja Savuton Suomi 2030 -tavoitteiisin? Suomesta tehdään täysraitis?

Silloinhan täältä on muutettava pois. Itse olen niin vaikeasti traumatisoitunut, etten pysty olemaan, elämään, enkä tekemään työtä ilman bentsodiatsepiinilääkitystä. Ajatellaanko terveydenhuollossa nyt niin, ettei ole MITÄÄN niin pahaa ahdistuneisuutta, että bentsot olisivat lääketieteellisesti perusteltu ratkaisu?

Jos bentsot kielletään, voitte vain arvata millaisia väkivaltaisia huumeliigoja niitä maahantuomaan syntyy. Samalla meistä, jotka olemme nyt rehellisiä reseptilääkkeiden käyttäjiä, tulee lainsuojattomia huumausainerikollisia, "narkkareita".

Vittu kun joillekin elintärkeät lääkkeet ollaan jossain puritaanisuuspsykooseissa viemässä sairailta pois. Helppohan se on niiden lässyttää, jotka eivät kärsi korventavasta ahdistuneisuudesta 24/7.
Elämä on kärsimystä, julisti Buddha.
Avatar
Master_Of_Kotikemia
Miedosti panostava jäsen
 
Viestit: 4
Liittynyt: 14.7.2021 23:17:08

Hopi hopi!

ViestiKirjoittaja Mastodontti » 15.7.2021 13:32:07

Master_Of_Kotikemia kirjoitti:
Jos Suomessa ei voi saada jossain vaiheessa enää jatkossa laillisesti bentsoja, mitä me jotka oikeasti tarvitsemme niitä, sitten teemme?


Ennen kuin tämä skenaario käy toteen suosittelen vahvasti varaamaan jo pikaisesti vastaanottoaikoja yksityisille psykiatreille Mehiläiseen.

Julkinenpuoli voi ottaa lääkityksesi koska tahansa pois millä vain tekosyyllä jos lääkäri sattuu olemaan taas joku bentsojen vastainen soturi. Nykypäivänä Suomessa potilas joka kokee oman bentsolääkityksensä elintärkeäksi ei julkisellapuolella voi koskaan saavuttaa minkäänlaista mielenrauhaa..
Mastodontti
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 1017
Liittynyt: 15.10.2017 16:21:59

Re: Ollaanko bentsot kieltämässä?

ViestiKirjoittaja Rauzku » 24.11.2021 20:53:22

Tehdään VALTAVA VIRHE jos kaikilta lopetetaan bentsot..

Jotku todella tarvii niitä ihan aidosti eikä johonki viihde/sekakäyttöön!
Onhan päivä huomennakin
Rauzku
Miedosti panostava jäsen
 
Viestit: 21
Liittynyt: 20.10.2021 17:45:26


Paluu Dosetti

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa