Olet täällä

Masennuslääkkeiden järkyttävät haitat SSRI

Dosetissa keskustellaan lääkkeistä ja lääkeriippuvuudesta. Vertaiskeskustelun tavoitteena on kannustaa lääkekäytön hallintaan ja antaa tukea mahdollisesta riippuvuudesta irrottautumiseen. Kirjoittaminen vaatii rekisteröitymisen.

Valvoja: Päihdelinkin toimitus

Masennuslääkkeiden järkyttävät haitat SSRI

ViestiKirjoittaja Spark » 17.9.2021 14:08:23

Tämä on kuin totta. Oon tavannut upean naisen mutta kun ei haluja seksiä http://akukopakkala.fi/seksi-rakkaus-ja ... slaakkeet/ kun syönyt paniikkihäiriöön 23 v ciprslexiä. Bentsoja kyllä ajetaan alas väkisin. Onko muilla kokemuksia ja mikä neuvoksi. Testosteroni piikki auttoi mut siitä seurasi vielä pahempi haluttomuus . Ei seiso vaikka Viagra..tämä johtanut vielä pahempaan juomiseen ja epätoivoon ja itseinhoon kun juominen jokapäiväistä. Nyt katkolla mutta ei nämä pamia anna...
Tilanne ei ole ikinä niin huono ettei sitä saisi dynaamisella huonommaksi
Spark
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 154
Liittynyt: 6.6.2006 02:06:25

Re: Masennuslääkkeiden järkyttävät haitat SSRI

ViestiKirjoittaja Winston-84 » 21.9.2021 05:54:18

^ Joo, se tuppaa olla varsin yleinen SSRI-lääkkeiden haittavaikutus tuo kemiallinen kastraatio. Aika paksua silti mielestäni syytellä lääkitystä ryyppäämisestään, mutta ainahan juoppo selitykset keksii :mrgreen: :roll: . Mikään pakkohan niitä lääkkeitä ei ole syödä, jos niistä kerran on enemmän haittaa, kuin hyötyä. Rankka dokaaminen harvemmin myöskään parantaa potenssiongelmia tai auttaa naisasioissa.
Winston-84
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 12822
Liittynyt: 27.4.2012 18:43:25


Paluu Dosetti

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa