Olet täällä

Sauna ilma viinaa ja tervaa

Mitä sinulle kuuluu? Tervetuloa olohuoneeseen! Olohuoneessa voit keskustella kaikista mielen päällä olevista aiheista, jotka eivät suoranaisesti sovi muiden teemojen alle. Sana on vapaa, mutta muistathan lukea ensin Päihdelinkin säännöt. Kirjoittaminen vaatii rekisteröitymisen.

Valvoja: Päihdelinkin toimitus

Sauna ilma viinaa ja tervaa

ViestiKirjoittaja Hikipinko » 22.1.2021 05:41:39

Virkeä perjantaiaamu, tänään saa taas paljon aikaiseksi! Päivän askareita ja aktiviteetteja räknäillessäni tuli illan kylpemisvuoro mieleen. Saunakaljaa olen joskus tässä tipattoman aikana kaipaillut. Miten te muut vähentäjät ja lopettajat olette maksimoineet saunanautintonne ilman alkoholia? Taloyhtiömme saunassa ei saa käyttää löylyhajusteita.
Hikipinko
 

Re: Sauna ilma viinaa ja tervaa

ViestiKirjoittaja Winston-84 » 31.1.2021 06:50:57

^ Juo jotakin alkoholitonta, mistä tykkäät. Tai vihdo menemään oikein kunnolla, jollei se ole taloyhtiössänne kiellettyä. Mä en ole vähentäjä, lopettaja, enkä tipattomalla, mutta en mä ole koskaan saunoakseni alkoholia tarvinnut, enkä juurikaan edes kaivannut. Kyllä se sauna on siinä se juttu ja viinaa voin juoda sitten muulloin, jos ja kun välillä kovasti janottaa. Jos saunominen on sulle pelkästään hyvä sauma ja syy juoda kaljaa/viinaa ns. luvallisesti, niin jätä koko sauna väliin.
Winston-84
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 12336
Liittynyt: 27.4.2012 18:43:25

Re: Sauna ilma viinaa ja tervaa

ViestiKirjoittaja Hikipinko » 2.2.2021 00:39:31

Niinhän se varmaankin on, että ei juomarin kannata lähteä sellaisiin harrastuksiin, joissa ainoana ilona ja houkuttimena on alkoholi, etenkään juomattomalla kaudella. Mutta tämä ei kai ihan päde kohdallani, kun kuitenkin sauna kelpaa nautinnoksi selvinpäinkin. Uutta tulokulmaa tässä kai haeskelin suomalaiskansalliseen kylpemiskulttuuriin, johon kirpeä mallas liittyy. Kun ei sitä vihtaakaan saa käyttää, lienee joku koivulle allerginen, kah.
Hikipinko
 

Re: Sauna ilma viinaa ja tervaa

ViestiKirjoittaja Miltaq » 4.2.2021 22:02:52

Mä otan alkoholittoman oluen, niitä on vaikka mitä hyviä, eikä ole holillista alkanut mieli tekemään. En tiedä onko se sitten hyvä/suositeltavaa, mut jokainen miettiköön sen omalla kohdallaan.
Miltaq
Miedosti panostava jäsen
 
Viestit: 22
Liittynyt: 27.1.2021 12:55:48
Ollut raittiina

Re: Sauna ilma viinaa ja tervaa

ViestiKirjoittaja Vieras » 12.2.2021 16:26:23

Hei. Onneksi en edes pidä oluen mausta, ja kas kummaa vuosien myötä myös kaikenlaiset muut kuplivat ovat unohtuneet....
"Jos ei sauna, viina ja terva auta, niin tauti on kuolemaksi" sanoi vanha kansa. Ennen naureskelin, että minähän ajan taudit pois kun saunon, juon kuuman totin ja poltan sätkän. Nykyään en ymmärrä mitähän hauskaa siinä oli?
Saunassa on ihana käydä kun ottaa rennosti ja rauhallisesti, antaa lämmön viedä huolet pois, pestä itsensä puhtaaksi. Ja siten puhdasta raikasta vettä, se on parasta.
Vieras
 


Paluu Olohuone

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa