Olet täällä

Milloin voi ottaa alkoo panacodin jälkeen?

Mitä sinulle kuuluu? Tervetuloa olohuoneeseen! Olohuoneessa voit keskustella kaikista mielen päällä olevista aiheista, jotka eivät suoranaisesti sovi muiden teemojen alle. Sana on vapaa, mutta muistathan lukea ensin Päihdelinkin säännöt. Kirjoittaminen vaatii rekisteröitymisen.

Valvoja: Päihdelinkin toimitus

Milloin voi ottaa alkoo panacodin jälkeen?

ViestiKirjoittaja Muori » 22.1.2021 18:10:21

Aamulla 10 aikaan otin 2 panacodia nivelkipuihini, milloin uskaltaa ottaa muutaman olusen?
Muori
 

Re: Milloin voi ottaa alkoo panacodin jälkeen?

ViestiKirjoittaja Vieras » 23.1.2021 12:47:24

Netistä löytyy varmaan tietoa lääkkeiden ja alkoholin suhteesta. Jos kyselet kuullaksesi omakohtaisia kokemuksia vaikutuksista, voi olla että jää saamatta. Tietämättä toisen terveydentilasta, päihdehistoriasta ym., olisi aika vastuutonta antaa sekakäyttövinkkejä. Ja se mikä pätee toiseen, ei välttämättä ole ok sulle.
Vieras
 

Re: Milloin voi ottaa alkoo panacodin jälkeen?

ViestiKirjoittaja Winston-84 » 25.1.2021 12:51:03

^^ Jos on ottanut aamulla pari Panacodia, voi illalla jo aivan hyvin ottaa alkoa sikäli, että kodeiini puoliintuu niin nopeasti, ettei tuossa enää mitään sekakäytön vaaraa ole. Jos Panacodia käyttää säännöllisemminkin, niin alkoholin kanssa kannattaa olla varovainen sen vuoksi, että parasetamoli on maksatoksista ja yhdessä alkoholin kanssa toki rasittaa maksaa vielä enemmän.
Winston-84
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 12334
Liittynyt: 27.4.2012 18:43:25

Re: Milloin voi ottaa alkoo panacodin jälkeen?

ViestiKirjoittaja Varpusparvi » 24.3.2021 16:33:01

Ei kande sekoittaa mitään maksatoksisia aineita viinan kera. Yleinen sääntö. Alko on pahin huume tässä mailmaassa joka pitäisi kieltää. Sitähän kokeiltiin joskus kieltolain aikana ja viinan puolustajat tietysti sanovat että käyttö vain pahentui. Nyt tehdään uusi yritys ja kaikki pimeen pullon diilajat saa 15-vuotta vankeutta.
Varpusparvi
 

Re: Milloin voi ottaa alkoo panacodin jälkeen?

ViestiKirjoittaja Varpusparvi » 24.3.2021 18:38:52

Se voi kuuloostaa hieman karkealta että viinan loppu pannaan käytäntöön suomessa. Mutta kertokaa minulle kuinka monta ihmiselämää, perhettä tai työtätekevää ihmistä tämä huume on pilannut? Aina joutuu lukemaan esim. tällä palstalla kuinka monta kertaa ihminen on retkahtanut, nyt siitä tulee loppu it is finito saat mansikkapamia viekkareihin mutta sitten sun täytyy oppia elämään ilman viinaa, koska se kiellettään tässä maassa.
Varpusparvi
 

Re: Milloin voi ottaa alkoo panacodin jälkeen?

ViestiKirjoittaja Sokeritautinen » 22.5.2021 18:01:45

Varpusparvi kirjoitti:Se voi kuuloostaa hieman karkealta että viinan loppu pannaan käytäntöön suomessa. Mutta kertokaa minulle kuinka monta ihmiselämää, perhettä tai työtätekevää ihmistä tämä huume on pilannut? Aina joutuu lukemaan esim. tällä palstalla kuinka monta kertaa ihminen on retkahtanut, nyt siitä tulee loppu it is finito saat mansikkapamia viekkareihin mutta sitten sun täytyy oppia elämään ilman viinaa, koska se kiellettään tässä maassa.


Aamen.
Sokeritautinen
 


Paluu Olohuone

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa