Sivu 1/1

Milloin voi ottaa alkoo panacodin jälkeen?

ViestiLähetetty: 22.1.2021 18:10:21
Kirjoittaja Muori
Aamulla 10 aikaan otin 2 panacodia nivelkipuihini, milloin uskaltaa ottaa muutaman olusen?

Re: Milloin voi ottaa alkoo panacodin jälkeen?

ViestiLähetetty: 23.1.2021 12:47:24
Kirjoittaja Vieras
Netistä löytyy varmaan tietoa lääkkeiden ja alkoholin suhteesta. Jos kyselet kuullaksesi omakohtaisia kokemuksia vaikutuksista, voi olla että jää saamatta. Tietämättä toisen terveydentilasta, päihdehistoriasta ym., olisi aika vastuutonta antaa sekakäyttövinkkejä. Ja se mikä pätee toiseen, ei välttämättä ole ok sulle.

Re: Milloin voi ottaa alkoo panacodin jälkeen?

ViestiLähetetty: 25.1.2021 12:51:03
Kirjoittaja Winston-84
^^ Jos on ottanut aamulla pari Panacodia, voi illalla jo aivan hyvin ottaa alkoa sikäli, että kodeiini puoliintuu niin nopeasti, ettei tuossa enää mitään sekakäytön vaaraa ole. Jos Panacodia käyttää säännöllisemminkin, niin alkoholin kanssa kannattaa olla varovainen sen vuoksi, että parasetamoli on maksatoksista ja yhdessä alkoholin kanssa toki rasittaa maksaa vielä enemmän.

Re: Milloin voi ottaa alkoo panacodin jälkeen?

ViestiLähetetty: 24.3.2021 16:33:01
Kirjoittaja Varpusparvi
Ei kande sekoittaa mitään maksatoksisia aineita viinan kera. Yleinen sääntö. Alko on pahin huume tässä mailmaassa joka pitäisi kieltää. Sitähän kokeiltiin joskus kieltolain aikana ja viinan puolustajat tietysti sanovat että käyttö vain pahentui. Nyt tehdään uusi yritys ja kaikki pimeen pullon diilajat saa 15-vuotta vankeutta.

Re: Milloin voi ottaa alkoo panacodin jälkeen?

ViestiLähetetty: 24.3.2021 18:38:52
Kirjoittaja Varpusparvi
Se voi kuuloostaa hieman karkealta että viinan loppu pannaan käytäntöön suomessa. Mutta kertokaa minulle kuinka monta ihmiselämää, perhettä tai työtätekevää ihmistä tämä huume on pilannut? Aina joutuu lukemaan esim. tällä palstalla kuinka monta kertaa ihminen on retkahtanut, nyt siitä tulee loppu it is finito saat mansikkapamia viekkareihin mutta sitten sun täytyy oppia elämään ilman viinaa, koska se kiellettään tässä maassa.

Re: Milloin voi ottaa alkoo panacodin jälkeen?

ViestiLähetetty: 22.5.2021 18:01:45
Kirjoittaja Sokeritautinen
Varpusparvi kirjoitti:Se voi kuuloostaa hieman karkealta että viinan loppu pannaan käytäntöön suomessa. Mutta kertokaa minulle kuinka monta ihmiselämää, perhettä tai työtätekevää ihmistä tämä huume on pilannut? Aina joutuu lukemaan esim. tällä palstalla kuinka monta kertaa ihminen on retkahtanut, nyt siitä tulee loppu it is finito saat mansikkapamia viekkareihin mutta sitten sun täytyy oppia elämään ilman viinaa, koska se kiellettään tässä maassa.


Aamen.