Olet täällä

Maskinostalgia

Mitä sinulle kuuluu? Tervetuloa olohuoneeseen! Olohuoneessa voit keskustella kaikista mielen päällä olevista aiheista, jotka eivät suoranaisesti sovi muiden teemojen alle. Sana on vapaa, mutta muistathan lukea ensin Päihdelinkin säännöt. Kirjoittaminen vaatii rekisteröitymisen.

Valvoja: Päihdelinkin toimitus

Maskinostalgia

ViestiKirjoittaja vadelmamunkki » 13.10.2021 19:37:58

Television keskusteluohjelmassa mainittiin tänään "maskinostalgia". Se on kai fiilis, jonka kohtaa kun kaikki rajoitukset on loppuneet. Yhä edelleen tuntuisi sitten luontevalta pitää maskia, mutta yllättäen ei tartte. :D
Meillä on kuitenkin globaali ja myös maan laajuinen kokemus liki 2 vuotta jatkuneesta pandemiasta. Suomessa vain runsaat 1000 kuollutta, maailmalla useita miljoonia. Tietenkin asia on kiihottanut foliohattuja, koska eihän voi olla oikeasti mitään pandemiaa heidän todellisuudessaan. Heidän todellisuudessaan on vain "huijaus", jonka he ovat Youtuben huuruisilta tai vielä huuruisimmlta Tokentuben salaliittokanavilta omaksuneet.

Foliohatut huutavat rokotusten keskeyttämistä, kun kansasta on kuitenkin rokotettu jo yli 80 prosenttia. Foliohatut luulevat yhä että mikrosiru leviää rokotuksissa. Tai sitten he luulevat... en oikeastaan tiedä mitä kaikkea he luulevat. :roll:

Maskinostalgia on kuitenkin liikuttava asia. Se kertoo että me kestimme, me hoidimme homman. Kiitos siitä kaikille. :D Kunhan pikkuhiljaa opimme, että sitä maskiakaan ei tartte koko ajan pitää.
Eläkää ja halatkaa toisianne.
¤ Enkä pelkääkään tätä maailmaa. ¤
Avatar
vadelmamunkki
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 3593
Liittynyt: 14.8.2016 09:57:17

Paluu Olohuone

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa