Olet täällä

Selitysten parhaimmistoa

Käyttääkö puolisosi, läheisesi tai vanhempasi alkoholia ongelmallisesti? Älä jää yksin. Kotikanavalla keskustellaan asioista ja ongelmista, joihin voi törmätä kotona alkoholin kanssa.

Valvoja: Päihdelinkin toimitus

Re: Selitysten parhaimmistoa

ViestiKirjoittaja Rinalda » 4.6.2018 09:15:43

Plinkissä on menossa hyviä keskusteluja ja haluaisin kovasti osallistua, mutta töissä hirveä ryysis..

Kun näin maininnan siitä, että vähän kotitöitä tehtyään, alkkis palkitsee itsensä kaljalla, tuli mieleeni tämä ketju, ja kaivoin sen esiin .. joskus voi virkistää, kun voi vähän nauraa. Ongelma ei poistu, tokikaan, mutta ajatus katkeaa, kun nauruun ratkeaa :wink:

Pidetään huolta itsestämme, ja omasta mielenterveydestämme :)
En kadu mennyttä, en häpeä tätä päivää;
pelotta katson huomiseen.
Rinalda
Rinalda
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 1059
Liittynyt: 13.3.2012 11:03:50

Re: Selitysten parhaimmistoa

ViestiKirjoittaja Nalkuttava akka » 12.6.2018 14:22:22

Luin tämän ketjun vasta nyt ja nauroin välillä vedet silmissä (joo, ei saa nauraa ja on vakava asia eikä ole vitsailun aihe etc etc) mutta nauroin silti.

Tämä ei nyt ole juomisen selittelyä, mutta sinne päin. Monta kertaa, kun olen mieheltä kysynyt milloin meinasi lopettaa juomisen, sanoo vakavalla naamalla, että "just lopetin" tai "en nytkään juo". Tällä tarkoittaa sitä, että juuri puoli minuuttia sitten laski tyhjän oluttölkin kädestään, eikä ole vielä ehtinyt avata uutta.

Mietin tätä näille asioille nauramista. Ei minuakaan naurata ne juoppovitsit, joita kahvipöydissä kertovat ihmiset, joilla ei ole mitään omakohtaista kokemusta alkoholistin kanssa elämisestä. En itsekään harrasta mitään juoppovitsejä, mutta ei näille oman elämän tapauksille voi joskus muuta kuin nauraa. Se on vähän niin kuin ylipainoiset ihmiset vitsailevat joskus keskenään omista ja toisen "läskeistä", mutta itselle ei (normaalipainoisena) tulisi mieleenkään mennä vitsailemaan samasta asiasta ylipainoiselle.
Nalkuttava akka
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 131
Liittynyt: 23.5.2018 20:02:16

Re: Selitysten parhaimmistoa

ViestiKirjoittaja Seepra » 30.5.2019 13:48:27

Hehee, hauskoja juttuja on.
Tuo väsymys on usein selityksenä kun kyselee oletko juonut. Ja päälle litania mitä on tehnyt. Tässä oli käynyt labroissa ja kertoi, että niissä tulokset näytti nollaa joten miten hän on voinut juoda. :lol: Lienee mies vissiin puhallutettu jossakin.
Ja kuppilassa kävi ja tuli tukka sekaisin sieltä. Selityksenä, että ei hän olisi juonut kuin yhden vaan, mutta kun tuttu oli voittanut rahaa jossain ja väkisellä pakotti istumaan ja juomaan. Oli kuulemma oikein olkapäästä ottanut ja istuttanut pöytään. :roll: :lol:
Näitähän selityksiä riittää. Kun on niin elämä raskasta ja akka nalkuttaa. :lol:
Seepra
 

Re: Selitysten parhaimmistoa

ViestiKirjoittaja Loma » 31.7.2019 00:33:23

Mul on suht uus suhde, 2v. Oon alkanu kypsyy tohon tissutteluun. Oon yöt töissä ni en tienny kuin paljo menee iltasin. Mut joo:
Nukuin huonosti, päätä särkee, ajelin pitkän pyörälenkin(oli baarissa), verensokeri on ihmeen korkee aamusin se ei johdu juomisesta. Eilen oli ilman viinaa koko päivän ja illan! Aamulla hajos pyörä, sekös vitutti. Korjaamiseen meni kauan ja piti käydä tunnin koeajolla kl 23. Ehdotin äkkilähtöö lomalle. Joo jos ois se ylimääränen kolmesataa euroo. Sanoin että se on vajaan kahenviikon viinat. Ei sanonu mitään. Lähen yksin lomalle.
Loma
 

Edellinen

Paluu Kotikanava

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 7 vierailijaa