Olet täällä

Tytön juominen

Käyttääkö puolisosi, läheisesi tai vanhempasi alkoholia ongelmallisesti? Älä jää yksin. Kotikanavalla keskustellaan asioista ja ongelmista, joihin voi törmätä kotona alkoholin kanssa.

Valvoja: Päihdelinkin toimitus

Tytön juominen

ViestiKirjoittaja Vieras » 12.3.2018 17:26:58

Minun tyttö juo lähes päivittäin, mitä teen. Hän asuu toisella paikkakunnalla omassa yksiössä. yritän pitää yhteyttä viestimällä jos ei vastaa puhelimeen . Olen huolissani kun hänellä ole ystäviä eikä mitään harrastuksia koulukin menee melko huonosti. Mistä hän saisi apua .
Vieras
 

Re: Tytön juominen

ViestiKirjoittaja Mastodontti » 13.3.2018 02:11:13

Vieras kirjoitti:Minun tyttö juo lähes päivittäin, mitä teen. Hän asuu toisella paikkakunnalla omassa yksiössä. yritän pitää yhteyttä viestimällä jos ei vastaa puhelimeen . Olen huolissani kun hänellä ole ystäviä eikä mitään harrastuksia koulukin menee melko huonosti. Mistä hän saisi apua .


Jos on täysi-ikäinen ja ei halua hoitoa et oikein voi tehdä mitään. Jos hoitomyöntyvyyttä löytyy niin sitten A-klinikalle tai sairaalan päivystykseen.

Jos taas rahaa löytyy kunnolla niin sitten tyttö psykiatrisen erikoislääkärin tai päihdelääkärin luokse ykistyispuolelle pikaisesti.
Mastodontti
Vahvasti panostava jäsen
 
Viestit: 897
Liittynyt: 15.10.2017 16:21:59


Paluu Kotikanava

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 8 vierailijaa